user avatar
Geverifieerde huurder

Hoi, ik ben Daniel

(*) (*) (*) (*) (*)
Auto's delen, duurzaamheid, groene energie, winddelen, zonnepanelen(delen), laadpalen, Peerby, warmtepomp, Blablacar, plasticsoup, de verborgen impact, maar ook reizen naar Mars en techniek houden mij bezig. Zelf werk ik in de advies in duurzaamheid. Dit komt neer op het bezoeken van woningen en de bewoners onafhankelijk informeren naar wat er anders kan en hoeveel dat ongeveer moet kosten, maar dus ook wat het uitspaart in geld en Co2. De energie die nodig is voor het rijden in onze auto's compenseren wij 200%. Ook als u er mee op pad bent. Bel ook gerust op om af te stemmen, want ik kan ook mensen ophalen bij bv een station of bushalte. Meedenken staat voorop.
  • Lid sinds 20 jul. 2014
  •  Rotterdam
  • 0x gehuurd
  • 24x verhuurd

Robin

(*) (*) (*) (*) (*)

Wat een topervaring! Communicatie verliep erg soepel en fijn. Daniel deelt graag zijn enthousiasme over electrisch rijden. Heldere uitleg bij de Tesla gekregen en tips om de ervaring nog completer te maken. Zeker een aanrader! Vergeet ook zeker niet de Tesla Super charger tijdens je rit.


Mark

(*) (*) (*) (*) (*)

Meer sterren nodig! Wat is de Tesla een fantastische auto! Stil, super krachtig, ontzettend mooi en imposant! De Tesla heeft hele hoge ogen gegooid op onze trouwdag en heeft onze.dag tot een geweldige ervaring gemaakt. Daniël heeft vooraf, tijdens en na de huurperiode heel goed en fijn meegedacht. Bij het ophalen heeft hij zelfs een eigen bestuurders profiel aangemaakt, gaaf! Waanzinnig bedankt voor de mogelijkheid en support!


Mark

(*) (*) (*) (*) (*)

De LEAF is een uitzonderlijk soepele en stille auto. Zitcomfort en motor zijn van hoog niveau. Rijden met deze auto is ontzettend fijn!


Kai

(*) (*) (*) (*) (*)

Wat een mooie auto! We hebben de Tesla van Daniël gebruikt voor onze bruiloft. Hebben een mooie entree kunnen maken😀. Contact met Daniël liep gesmeerd! Zeer deskundige uitleg over de auto!👍 Dus mijn eerste ervaring met snappcar is helemaal prima verlopen!


A user

(*) (*) (*) (*) (*)

Heel fijne auto! En heel aardige baas. Ik zou wil aanraden. 😁