user avatar
Geverifieerde huurder

Hoi, ik ben Jeroen

(*) (*) (*) (*) (*)
Altijd oldtimer liefhebber geweest, en al vele auto`s gerestaureerd. van een B Ford uit 1933 tot en met een Packard uit 1954. De kever is zeker een favoriet van mij, met zijn luchtgekoelde motor, karakteristiek geluid en vorm. Nu via SnappCar kunnen ook anderen van deze kever genieten. Het is een manier van auto rijden zoals het bedoeld is.
  • Lid sinds 12 mei 2014
  •  Utrecht
  • 0x gehuurd
  • 68x verhuurd

Marko

(*) (*) (*) (*) (*)

Top auto en top verhuurder!


maarten

(*) (*) (*) (*) (*)

De auto zag er helemaal als nieuw uit, startte direct en reed fantastisch. Bovendien gaf Jeroen goede uitleg over het gebruik en was hij heel vriendelijk en behulpzaam. Wat ons betreft echt een aanrader!


Wouter

(*) (*) (*) (*) (*)

Super mooie auto. We hebben de auto gebruikt voor ons huwelijk en dankzij dit kevertje was het fantastisch. Jeroen was heel goed in communicatie. Heel erg bedankt!


Gerardus

(*) (*) (*) (*) (*)

Jeroen reageert snel, komt zijn afspraken goed na en legt alles goed en duidelijk uit. Perfecte verhuurder De auto is in erg goede staat. en trekt onderweg veel positieve handgebaren . Voor herhaling vatbaar.


Joachim

(*) (*) (*) (*) (*)

Trouwerij gereden met deze auto. Echt een leuke auto!! Veel bekijks gehad en super veel leuke reacties. Een plaatje op foto's. Rijdt prima en interieur is fantastisch. Op een ideale plek op te halen met het OV. Behulpzame, vriendelijke verhuurder. Zeker een aanrader. Top dag gehad.