user avatar
Geverifieerde verhuurder
Geverifieerde huurder

Danielle & Theo's auto's

User car

Kia Picanto

€ 30,00 per dag

Hoi, ik ben Danielle & Theo

(*) (*) (*) (*) (*)
Hallo, wij zijn Danielle & Theo. We wonen in Nieuwegein (Citadeldrift 9) en hebben een Kia Picanto. Deze bijna nieuwe auto (hij is van juni 2018) delen we graag via dit platform aangezien we de auto niet altijd nodig hebben ;) Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Weet dat je, indien nodig, veilig je fiets kunt stallen in onze schuur bij het huren van de auto. Tevens is in overleg vaak mogelijk om een afwijkend afhaal- & retourmoment te bepalen dan aangegeven in het profiel.
  • Lid sinds 14 okt. 2017
  •  Nieuwegein
  • 2x gehuurd
  • 28x verhuurd

Jennifer

(*) (*) (*) (*) (*)

De gebruiker heeft geen tekst geplaatst


Cheryl

(*) (*) (*) (*) (*)

Hele fijne zuinige auto. Goed contact gehad met de verhuurder. Ik zal zeker nog een keertje van deze auto gebruik willen maken.


susi

(*) (*) (*) (*) (*)

Vriendelijke eigenaar. Auto rijdt heerlijk!


Jennifer

(*) (*) (*) (*) (*)

Theo was een super vriendelijke verhuurder de verhuur ging top hele zuinige auto. Ga zeker vaker huren als het nodig is.


Maarten

(*) (*) (*) (*) (*)

Prima auto! Rijdt erg lekker en er mankeert niets aan. De eigenaar is heel vriendelijk en het contact is goed verlopen. 5 sterren 👍


Debbie

(*) (*) (*) (*) (*)

Super betrouwbaar en prettige communicatie. Ik kreeg mijn auto netjes terug en hij had zelfs het kapje van mijn koppelingspedaal gemaakt :)