user avatar
Geverifieerde verhuurder
Geverifieerde huurder

Marloes's auto's

User car

Volkswagen Transporter Multivan

€ 100,00 per dag

User car

Volkswagen Transporter

€ 95,00 per dag

Hoi, ik ben Marloes

(*) (*) (*) (*) (*)
Ik ben Marloes, shiatsu Therapeute, communicatietrainer en spiritueel entertainer . Ik help graag anderen in mijn dagelijks werk vooral met stress of angsten ben ik erg goed. In mn privé vind ik het heerlijk de rust op te zoeken en er af en toe uit te gaan naar leuke relaxte plekjes..!!! Ik heb een klein autootje, welke ik zelf gebruik voor mijn werk en deze héérlijke camper om lekker eropuit te gaan. Om de hoge kosten hiervan wat te drukken wil ik deze ook aanbieden voor de verhuur...
  • Lid sinds 27 jun. 2015
  •  'S-Hertogenbosch
  • 0x gehuurd
  • 12x verhuurd

Manel

(*) (*) (*) (*) ( )

Oh wat hebben we een lol gehad van Marloes haar wagentje ! de uitgebreide uitleg zorgde ervoor dat we goed voorbereid op weg gingen. Het rijden, opbouwen, opruimen en slapen, het ging allemaal goed. En alles bij de hand wat je nodig had. bedankt Marloes !


Emiel

(*) (*) (*) (*) (*)

Marloes vindt het (terecht) erg belangrijk dat er goed met haar prachtige klassieke camper wordt omgegaan. Wij vonden het samenwerken met haar zeer prettig.


Sebastiaan

(*) (*) (*) (*) (*)

Wat een te gekke camper! Wij hebben er twee weken mee rond gereden in Frankrijk van de oostkust naar de westkust, en we hebben helemaal geen problemen gehad. Hij verbruikt een beetje olie, relatief weinig diesel en nauwelijks water. Alles doet het van de koelkast tot en met het royale uit-klap-dak, en de camper is helemaal uitgerust met borden, bekers, spelletjes en kaarsjes. Marloes is een hele leuke verhuurder, erg vriendelijk, betrokken en ze geeft duidelijke uitleg. Kortom lekker huren!