user avatar
Geverifieerde verhuurder
Geverifieerde huurder

Cornelis L's auto's

User car

Mini Cooper

€ 150,00 per dag

Hoi, ik ben Cornelis L

(*) (*) (*) (*) (*)
Als sinds onze verkeringstijd, 16 jaar geleden, zijn wij beide enorme mini liefhebbers. Inmiddels hebben we onze derde mini en hopen via deze weg anderen er ook van te kunnen laten genieten! Neem voor vragen gerust even contact op of kijk op Facebook: Mini Fun Verhuur. Na het boeken nemen wij contact met je op om afspraken te maken en voor de voorwaarden.
  • Lid sinds 28 apr. 2017
  •  Apeldoorn
  • 0x gehuurd
  • 24x verhuurd

Wesley

(*) (*) (*) (*) (*)

De gebruiker heeft geen tekst geplaatst


Johannis M

(*) (*) (*) (*) (*)

Wat een geweldige auto! Echt een mini Cooper om van te genieten als je aan het rijden bent. Naast het rijplezier ziet hij er geweldig uit en is hij goed als trouwauto gebruikt. De service was ook uitstekend. Duidelijke uitleg van de auto en makkelijk bereikbaar, waardoor alles soepel verlopen. Kortom, voor ons een geweldige trouwauto geweest, waar volop van genoten is! Waarschijnlijk dat we nog een keer de auto huren voor een dagje te touren!


Thomas

(*) (*) (*) (*) (*)

auto in perfecte staat. Ontvangst en uitleg duidelijk en heel vriendelijk. Een liefhebber die zijn auto verhuurd. De mini Cooper heeft een mooi geluid en doordat je laag op de weg zit heb je een echt 'kart' gevoel.


Jolanda

(*) (*) (*) (*) (*)

Vriendelijke mensen! Hebben een topdag gehad. Bedankt!