user avatar
Geverifieerde huurder

Hoi, ik ben Albert

(*) (*) (*) (*) (*)
  • Lid sinds 2 feb. 2017
  •  Groningen
  • 0x gehuurd
  • 7x verhuurd

Marthijn

(*) (*) (*) (*) (*)

We hebben de eend gehuurd voor een bruiloft. Top dag gehad! Fantastisch om in te rijden. Albert neemt ruim de tijd om alles uit te leggen over de auto. Al met al een groot succes. Albert bedankt.


Rinse

(*) (*) (*) (*) (*)

Op 31 maart deze blauwe eend gehuurd via Albert, als verrassing voor mijn vader's verjaardag. Om 10 uur 's ochtend stond de eend al klaar in Groningen en ik werd vriendelijk ontvangen. Albert nam genoeg tijd om uitleg te geven over de auto en ik kreeg veel tips mee. Ik ging met een fijn gevoel op pad. Autorijden zonder stuurbekrachtiging was wel even wennen, maar wij hebben een perfecte dag gehad. Ook de afronding van de huur verliep erg prettig. Ik kom graag bij Albert terug!


Nanne

(*) (*) (*) (*) (*)

Prachtige, klassieke auto. Van te voren van Albert de ins en outs van de auto meegekregen, uitstekende service. Verder rijdt de auto als een zonnetje.


Mirjam Carine

(*) (*) (*) (*) ( )

Goed onderhouden auto: duidelijk zorg aan besteed. Heldere uitleg over hoe 'de dame' te behandelen en er fijn mee te rijden. Albert draagt ook goede zorg voor de juiste afhandeling via Snappcar. Aanrader!


Esther

(*) (*) (*) (*) (*)

Leuke auto en prima instructies meegekregen van Albert!