user avatar
Geverifieerde verhuurder

Jeroen's auto's

User car

Fiat 500

€ 202,50 per dag

Hoi, ik ben Jeroen

(*) (*) (*) (*) (*)
Voor een zomers ritje, reclame doeleinden of je mooiste dag, je trouwdag kan je rijden in mijn Fiat 500 uit 1972. De auto is in concourstaat. Lekker rijden met het dakje open en genieten van de glimlach die je bij iedereen op het gezicht weet te toveren.
  • Lid sinds 4 mrt. 2013
  •  Elburg
  • 0x gehuurd
  • 12x verhuurd

Sigrid L

(*) (*) (*) (*) (*)

Ik heb een dagje toeren met deze Fiat 500 cadeau gegeven aan mijn vriend. Wij hebben een hele mooie dag uit gehad met deze schattige goed onderhouden Fiat. Duidelijke uitleg gehad van Jeroen over de auto. We hebben de hele dag met open dak kunnen rijden. En onderweg leuke reacties op de auto gekregen.


Cornelis J

(*) (*) (*) (*) (*)

Wij hebben deze leuke auto gehuurd t.b.v. vervoer naar het gala van onze dochter. Superleuke auto. Vriendelijke eigenaar en super goede communicatie. Hartelijk dank!


Peter

(*) (*) (*) (*) (*)

De eigenaar is een zeer aardig persoon en de auto ziet er zeer goed uit,zelfs een strikje aan de auto bevestigd een lief autootje.


Arjen

(*) (*) (*) (*) (*)

Mooie Fiat 500, goed onderhouden en zo ver ik kan beoordelen origineel. Echt een belevenis om in te rijden. De auto is gebruikt voor een bruiloft daar leent die zich natuurlijk heel goed voor. Het bruidspaar en de gasten vonden het erg leuk. De verhuurder stelde zich heel flexibel op voor het afhalen en terugbrengen en legde de bediening goed uit verder gastvrije en aardige mensen. Daarom 5 sterren!