user avatar
Geverifieerde verhuurder
Geverifieerde huurder

Raymond's auto's

User car

Volvo C70 Convertible

€ 95,00 per dag

Hoi, ik ben Raymond

(*) (*) (*) (*) (*)
  • Lid sinds 18 apr. 2017
  •  Hoogeveen
  • 1x gehuurd
  • 9x verhuurd

Rob

(*) (*) (*) (*) (*)

Afgelopen zaterdag heerlijk rondgereden met mijn zussen en moeder ter ere van haar 75e verjaardag. Een dag om nooit te vergeten. Heerlijk weer en allerlei plekken bezocht waar mijn moeder warme herinneringen heeft. En dan de auto: heerlijke 5 cilinder motor met automaat, dit staat garant voor heerlijk cruisen wat je met zo'n auto doet. Het openen en sluiten van het dak is een waar spektakel. Eenmaal open is het genieten van de zon en alle indrukken die je bij een gesloten auto niet hebt: wind en geuren van gras, bomen, bloemen. Fantastisch! Verder is het een hele mooie auto om te zien met de prachtige combi van een licht lederen interieur met houtaccenten en de speciale donkerblauwe lak en volle, originele Volvo-wielen. Prettig is de aanwezigheid van een gas-installatie waardoor je met beperkte brandstofkosten ver kunt rijden. Voor wat betreft de verhuurder: aardige vent en prettig in de omgang. Speciaal voor mijn moeders verjaardag de auto gewassen en het interieur spik en span gemaakt. Het voelde koninklijk om hiermee voor te komen rijden bij mijn moeder. Raymond, dank voor jouw inspanningen om deze dag tot een onvergetelijke dag te maken. Fantastisch!


Klaas

(*) (*) (*) (*) (*)

Fijne manier om een unieke auto te kunnen huren. Het persoonlijke contact met de verhuurder en de goede zorg zijn mij goed bevallen.


Wim

(*) (*) (*) (*) (*)

Heerlijke dag gehad. Raymond en zijn echtgenote zijn zeer vriendelijk, gastvrij en geduldig. Goede uitleg gekregen voor vertrek. Fantastische auto. Kleurcombinatie van donkerblauw met wit leder chique en elegant. Auto is zeer comfortabel en rijdt perfect. Dak opent en sluit perfect. Vernuftige techniek. Ik was verbaasd dat de brandstofkosten omdat hij op gas rijdt zo laag waren (240 km 15 euro). Ik heb bijna mijn hele leven Volvo gereden (maar nooit een cabrio) en overweeg nu een C70 te kopen.


Egbert

(*) (*) (*) (*) (*)

Deze C70 straalt klasse uit door zijn unieke kleurcombinatie en grote, maar ingetogen velgen. Het contact met Raymond is van een daarbij passende orde; accuraat, correct, plezierig en meedenkend met de klant. 'Een dag cabrio rijden' was een cadeau. Het weer, de gewassen (en gepoetste?) auto en aan het eind van de dag ook het aftanken (LPG) maakten het tot een geslaagd geheel.


Marja

(*) (*) (*) (*) (*)

We hebben een prachtige dag beleefd met de sjieke cabrio van Raymond. De auto zoeft over de weg en met een open dak wapperen je haren en je zorgen lekker weg;-) De verhuurder is vriendelijk, geduldig en helpt overal mee. Echte aanrader!