user avatar
Geverifieerde verhuurder
Geverifieerde huurder

Raymond's auto's

User car

Volvo C70 Convertible

€ 95,00 per dag

Hoi, ik ben Raymond

(*) (*) (*) (*) (*)
  • Lid sinds 18 apr. 2017
  •  Hoogeveen
  • 1x gehuurd
  • 6x verhuurd

Wim

(*) (*) (*) (*) (*)

Heerlijke dag gehad. Raymond en zijn echtgenote zijn zeer vriendelijk, gastvrij en geduldig. Goede uitleg gekregen voor vertrek. Fantastische auto. Kleurcombinatie van donkerblauw met wit leder chique en elegant. Auto is zeer comfortabel en rijdt perfect. Dak opent en sluit perfect. Vernuftige techniek. Ik was verbaasd dat de brandstofkosten omdat hij op gas rijdt zo laag waren (240 km 15 euro). Ik heb bijna mijn hele leven Volvo gereden (maar nooit een cabrio) en overweeg nu een C70 te kopen.


Egbert

(*) (*) (*) (*) (*)

Deze C70 straalt klasse uit door zijn unieke kleurcombinatie en grote, maar ingetogen velgen. Het contact met Raymond is van een daarbij passende orde; accuraat, correct, plezierig en meedenkend met de klant. 'Een dag cabrio rijden' was een cadeau. Het weer, de gewassen (en gepoetste?) auto en aan het eind van de dag ook het aftanken (LPG) maakten het tot een geslaagd geheel.


Marja

(*) (*) (*) (*) (*)

We hebben een prachtige dag beleefd met de sjieke cabrio van Raymond. De auto zoeft over de weg en met een open dak wapperen je haren en je zorgen lekker weg;-) De verhuurder is vriendelijk, geduldig en helpt overal mee. Echte aanrader!


Frank

(*) (*) (*) (*) (*)

Prachtige dag gehad, rondje Friesland in de warmte, de hele dag kap open. Mooie auto, alles goed verzorgd. Raymond heeft alles goed voor elkaar en is vriendelijk en is zelf een echte Cabrio liefhebber. We hebben zelfs nog kopje koffie gedronken, kortom een aanrader. Bedankt door een tevreden huurder. Frank