user avatar
Geverifieerde verhuurder
Geverifieerde huurder

Steven's auto's

User car

Mazda MX-5

€ 65,00 per dag

Hoi, ik ben Steven

(*) (*) (*) (*) (*)
Echte autoliefhebber en al jaren actief in de automobiel sector. Het delen van auto's heeft de toekomst, al is het maar om met mooi weer af en toe een cabrio te kunnen rijden. Mooi initiatief waarbij ik nu inmiddels zelf ook een cabrio verhuur via Snappcar aan alle liefhebbers. Groet, Steven
  • Lid sinds 12 sep. 2015
  •  Baarn
  • 1x gehuurd
  • 30x verhuurd

Ed

(*) (*) (*) (*) ( )

Top zomerse dag en fijne wagen Bedankt Steven tot ziens


Ben

(*) (*) (*) (*) (*)

Heerlijk gereden in de Mazda MX5 Van harte aan te bevelen Dank je wel Steven Groeten Ben Versteeg.


Monique

(*) (*) (*) (*) (*)

Last minute de Mazda MX van Steven nog geboekt. Het was geen probleem, het was snel geregeld. Gisterenochtend hebben mijn man en ik in Baarn de prachtige 2-zitter van Steven opgehaald. Ging allemaal heel relaxed. Na het inchecken gingen we dan op pad. We troffen een prachtige zonnige dag. Daarom was het rijden in zo'n mooie cabrio een feestje. En dat hadden we, want ik was jarig. Het was een geweldige dag! De Mazda rijdt geweldig en we snappen dat Steven trots is op zijn bolide! Dank!


Eelco

(*) (*) (*) (*) (*)

Echt een aanrader! Super leuke (zeer goed onderhouden) auto en een aardige eigenaar. Zeker voor herhing vatbaar :) Steven, bedankt!


Peter

(*) (*) (*) (*) (*)

Fijne auto, zonder meer. Steven heeft ons heel vriendelijk ontvangennen snel en goed door de procedure geleid. Na een goede uitleg konden we op pad en hebben we een geweldige dag rondgereden in deze top auto. Steven, bedankt!