user avatar
Niet geverifieerd

Hoi, ik ben Bram

(*) (*) (*) (*) (*)
Trotse eigenaar van een Tesla Model S 70D. Gebruik SnappCar om mijn Tesla te verhuren en wellicht in de toekomst om zelf een camper te huren.
  • Lid sinds 6 sep. 2015
  •  Arnhem
  • 0x gehuurd
  • 6x verhuurd

Ostrid

(*) (*) (*) (*) (*)

Zeer goede uitleg gekregen van de verhuurder Ook hele aardige man Veel plezier gehad aan de auto Is zeker een aanrader


Marc

(*) (*) (*) (*) (*)

Fantastische ervaring om een keer een dag met de Tesla van Bram te mogen rijden!! Het is absoluut een aanrader om deze manier van autorijden te ervaren. Mooi uitgevoerde auto met veel power en erg comfortabel. Bram is een prettige verhuurder die ruim de tijd neemt voor uitleg en die vertrouwen uitstraalt. De verhuur en betaling via Snappcar verliep soepel en zonder problemen.


Corine

(*) (*) (*) (*) (*)

Fantastische auto, wat een rijgenot! Zowel stabiel, relaxed als lekker pittig rijden. Super om alle technologische hoogstandjes te kunnen gebruiken. We hebben de auto van Bram gehuurd om een dagje mee op stap te gaan, echt een aanrader. Bram is een erg vriendelijke host, nam de tijd om alles goed uit te leggen, auto was erg netjes. Nogmaals, alleen maar aan te raden!


Milad

(*) (*) (*) (*) (*)

Het was een genot om te rijden in de Tesla van Bram. De auto was heel schoon en daarnaast gaf Bram uitgebreid uitleg toen ik de auto ophaalde! Aanrader