SnappCar breidt uit naar Zweden!

SnappCar breidt uit naar Zweden!
20-10-2015 Nieuws

We gaan naar Zweden (2015)! Door de overname van het Zweedse autodeelplatform FlexiDrive hebben we nu een nóg stevigere positie in de veelbelovende autodeelmarkt Scandinavië.

Voorloper in Zweden
FlexiDrive was de eerste partij die autodelen in de zomer van 2011 introduceerde in Scandinavië. Inmiddels is hebben ze ruim 10.000 deelnemers waarvan 2.000 autobezitters. Hiermee zijn ze uitgegroeid tot voorloper in de Zweedse deeleconomie en marktleider op het gebied van autodelen in Zweden. Door deze overname bestaat de totale SnappCar community in Nederland, Duitsland, Denemarken en Zweden uit meer dan 150.000 deelnemers die met elkaar ruim 20.000 auto’s delen.

Totale SnappCar community: 4 landen, meer dan 150.000 deelnemers, ruim 20.000 deelauto’s.

Stockholm
De potentie voor autodelen in Scandinavië is groot, vooral in stedelijke gebieden. Daar is het autobezit relatief laag en staan inwoners open voor nieuwe, flexibele mobiliteitsoplossingen. 60% van de deelnemers van FlexiDrive woont en werkt in en om Stockholm.

“De inwoners van Stockholm hebben zichzelf al enthousiaste autodelers getoond. Samen met het FlexiDrive team gaan wij hen nog beter servicen en nog meer Zweden enthousiast maken voor autodelen.” aldus onze medeoprichter Pascal Ontijd.

Share


Copyright © SnappCar 2024