Private leaseklanten verdienen aan hun DirectLease auto met SnappCar autodelen

Private leaseklanten verdienen aan hun DirectLease auto met SnappCar autodelen
13-02-2020 Auto verhuren

Klanten van DirectLease kunnen hun Private Leaseauto delen via SnappCar. Samen zetten SnappCar en DirectLease in 2020 in op honderden nieuwe deelauto’s, allen uitgerust met de speciale SnappCar Keyless technologie. Deze technologie stelt verhuurders in staat hun auto op afstand te verhuren.

Auto delen als onderdeel van het pakket
Klanten van DirectLease kunnen bij het samenstellen van hun leasecontract ervoor kiezen om SnappCar Keyless direct in te laten bouwen in de auto. Achter het dashboard bouwt een erkende monteur een kastje in. Als de eigenaar de auto niet nodig heeft, kunnen huurders deze met de SnappCar-app boeken en openen. Aemil Schellens, commercieel directeur bij DirectLease: “Veel mensen staan er niet bij stil dat auto’s het grootste gedeelte van hun levensjaren stil staan. Dit is zonde. Zeker als je bedenkt dat dit niet geldt voor de maandelijkse lasten. Wij denken dat het anders kan. Daarom bieden wij samen met SnappCar de mogelijkheid aan onze klanten om hun nieuwe Private Leaseauto heel gemakkelijk te delen. De uitgekozen auto kan zelfs al met 1 tot 3 weken voor de deur staan waarna het delen direct kan beginnen!”

Voordelen voor huurder en verhuurder
Verhuurders die gebruik maken van SnappCar Keyless verdienden in 2019 gemiddeld € 350 per maand aan de verhuur. Victor van Tol, CEO van SnappCar, ligt de voordelen toe: “Met SnappCar Keyless hoeven verhuurders niet meer aanwezig te zijn voor de sleuteloverdracht. De huurder opent aan het begin van de huurperiode de auto met de app en kan direct wegrijden. Voor Private Leaserijders is dit dus een ideale manier om de maandlasten van hun auto terug te verdienen. Zo worden ook die auto’s dus veel beter benut: nu staan auto’s gemiddeld 23 uur per dag stil in de stad”.

Benieuwd naar welke modellen je bij DirectLease kan leasen en verhuren? Bekijk hier de modellen met deeloptie. Vergeet niet de mogelijkheid ‘Auto delen mogelijk!’ aan te vinken. Of kijk eens naar de modellen die we momenteel direct aanbieden bij SnappCar.

Heb je een eigen auto en staat deze ook te veel stil? Bekijk dan eens onze Keyless pagina en leer meer over ons Keyless systeem.

Share


Copyright © SnappCar 2022