Huurders special: Hoe huur je een auto met Keyless

Huurders special: Hoe huur je een auto met Keyless
25-09-2020 Tips & Tricks

Keyless auto’s zijn steeds populairder aan het worden onder zowel huurders als verhuurders. Huurders kiezen steeds vaker voor auto’s met de Keyless-technologie. In deze blog lees je meer over wat Keyless voor jou, als huurder, betekent.

Kiezen voor een auto met Keyless

Je ziet het steeds vaker. Verhuurders verhuren hun auto via SnappCar met de Keyless-technologie. Dit doen zij voor het gemak van zowel de huurder als zichzelf. Wanneer jij een huurverzoek stuurt naar de verhuurder, dan kan de verhuurder snel en gemakkelijk jouw verzoek accepteren en zijn auto verhuren ongeacht waar hij is. Nadat jouw verzoek geaccepteerd is, zie jij direct waar de auto geparkeerd staat en open jij de auto gemakkelijk via de app. De autosleutels liggen dan in de daarvoor bestemde box in het dashboardkastje. Dit betekent dat er geen sleuteloverdracht plaatsvindt en jij dus niet afhankelijk bent van de verhuurder voor de autosleutel.

Aan de slag met Keyless

Auto’s die het Keyless-systeem ingebouwd hebben kun je makkelijk herkennen op de pagina met zoekresultaten door het blauwe icoontje waar de blauwe Snappie naar wijst in de afbeelding hieronder.

Om te filteren op Keyless auto’s kun je op de SnappCar site een de linkerkant, onder de filter ‘direct boeken’, het icoontje hiernaast naar ‘aan’ sliden. Hierdoor zullen alle Keyless-auto’s in jouw buurt tevoorschijn komen.
Wanneer je een Keyless auto huurt, hoef je deze alleen volgetankt terug te brengen op de plek waar je de auto hebt opgehaald en kan je de auto weer zonder verhuurder sluiten met de app, nadat je de sleutel weer in de Keyless-box hebt teruggeplaatst. Veel van onze huurders ervaren het gebruik van SnappCar met Keyless als zeer positief door het gemak ervan. Des te meer reden om het eens een keertje uit te proberen. Daarnaast ben je tijdens de rit all-risk verzekerd door Allianz, dus heb je een zorgeloze rit voor de boeg.

Ben jij verhuurder?

Voor auto-eigenaren is Keyless onder andere interessant omdat zij er meer door kunnen verdienen. Heb je zelf een auto die je meer wilt delen door middel van Keyless? Lees hier meer over de voordelen van Keyless voor verhuurders en hoe je je kunt aanmelden.

Share


Copyright © SnappCar 2024