“Kap naar beneden, zonnebril op en lekker touren!” in de Mini van Danny

“Kap naar beneden, zonnebril op en lekker touren!” in de Mini van Danny
01-06-2015 Community

De Mini Cooper van Danny kwam vanuit Mexico naar Europa. Hier werd de auto al snel een graag geziene gast op huwelijken. En ook de huwelijksreis van Mark werd mede dankzij de Mini een groot succes. Hieronder hun verhalen. 

Hi Danny! Een Mini Cabrio; waarom deze auto? 
Nou… Niet per definitie. Deze Mini hebben wij gekocht toen we in Mexico (Cancun) woonden. Altijd lekker weer daar! Ik zat er voor mijn werk en had een auto van de zaak. Mijn vrouw wilde af en toe ook rijden. De Mini is daar nieuw gekocht bij de dealer. Toen we terug verhuisden hebben we hem verscheept naar Nederland.

Ging dat makkelijk?
We dachten dat het makkelijk zou passen in de container in combinatie met onze huisraad. Uiteindelijk was er nog maar een 10 centimeter ruimte over in de container toen de Mini uiteindelijk echt de container in moest. Maar het is gelukt!

Kap naar beneden, zonnebril op en lekker touren!

Op welke plek komt jouw Mini tot zijn recht?
Absoluut bij een zomerse dag: kap naar beneden, zonnebril op en lekker touren! Je voelt je snel een dude.

Waarom heb je jouw Mini op SnappCar staan?
We hebben 2 auto’s thuis. De andere is nu een gezinsauto. De Mini stond stil, een beetje vaste lasten te maken. Via SnappCar kunnen we kosten ervan dekken.

Hoe ben je bij SnappCar terecht gekomen?
Ik ken SnappCar via Utrecht Inc. Het bedrijf waar ik CEO en mede-eigenaar van ben, Lost in Time Time, is ook ooit begonnen bij Utrecht Inc. Via collega’s hoorde ik van SnappCar en ik vind het een hartstikke slim concept.

Wat was de meest leuke/bijzondere ervaring met een huurder?
De auto is een paar keer gebruikt als trouwauto. Een van de getrouwde stelletjes heeft ook een foto opgestuurd van de auto op de bruiloft. Heel leuk om die foto te bekijken en hen zo veel plezier te zien hebben!

Enthousiast gemaakt door het verhaal van Danny zochten we ook Mark op – de huurder die met de Mini van Danny op huwelijksreis is geweest.

Hi Mark. Gefeliciteerd met je huwelijk! Denk je nog wel eens terug aan jullie huwelijksreis?
Ja! Tuurlijk! Voor mijn werk kom ik ook wel eens in de regio.

Waarom kozen jullie deze auto?
Ik heb zelf niet per se iets met Mini, maar een rode Mini Cabrio is de favoriete van mijn vrouw. Als verrassing heb ik daarom deze gehuurd voor onze huwelijksreis. Wel grappig was dat haar grote koffer niet helemaal paste in de auto. Die nam de hele achterbank in beslag!

Mark Mini Cooper

Waar zijn jullie geweest? 
Onze eerste overnachting was in Stuttgart. Daarna zijn we via Oostenrijk en Zwitserland naar Zuid-Tirol in Italië gereden. Daar verbleven we uiteindelijk op ons vakantie adres. En daarna weer terug natuurlijk! We hebben alle mooiste auto wegen en passen gereden die ook in een Top-Gear aflevering aan bod kwamen; de ultieme wegen in Europa.We hebben zowat alle passen in de regio gereden, bijvoorbeeld de Stelvio pas. Heerlijk om te rijden en het is een prachtige omgeving!

Hoe rijdt de auto?
Heel solide. De Mini Cooper van Danny rijdt, stuurt en remt heel strak. Alle opties zitten erop en er zit een goed geluidssysteem in. En de kap kan natuurlijk open.

Kap open en muziek aan… Gewoon puur genieten!

Wat was het mooiste auto moment tijdens jullie huwelijksreis?
Dat is een goeie… We hadden schitterend weer vanaf dag twee. Als je dan de Alpen inrijdt gaat de kap open en doe je muziek aan… Gewoon puur genieten!

Hoe was het contact met Danny (de verhuurder)?
Het contact was prima! De verhuurder kwam net uit bed toen ik de auto kwam ophalen. Het was nogal vroeg namelijk. Bij terugkeer heb ik de auto netjes gewassen, stof gezogen en teruggebracht.

Share


Copyright © SnappCar 2024