Een veilige community

Een veilige community
14-03-2022 Community

SnappCar zou niet bestaan zonder onze community: de huurders en verhuurders die het autodelen bij SnappCar mogelijk maken! 💚 Daar willen we natuurlijk goed voor zorgen. Daarom hebben we de volgende dingen bedacht zodat onze community veilig, vertrouwd en onbezorgd kan huren en verhuren.

Uitgebreide screening & reviews

Voordat je kan huren bij SnappCar doen wij een uitgebreide screening. Hierdoor weten we dat je wel echt bent wie je zegt dat je bent en zijn we er bijvoorbeeld ook zeker van dat je een geldig rijbewijs hebt. Nogal belangrijk als je een auto gaat huren! Daarnaast kan iedereen na een huurperiode een review achterlaten. Zo weet je wat de andere gebruikers van een auto of huurder vonden, wel zo fijn natuurlijk. Omdat dit alleen kan als er daadwerkelijk een verhuur heeft plaatsgevonden kunnen we garanderen dat alle reviews ‘echt’ zijn!

All-risk verzekerd bij Allianz

Schade tijdens een huurperiode? Het gebeurt niet vaak maar het is natuurlijk wel vervelend! Maar maak je geen zorgen: bij SnappCar zijn zowel huurder als verhuurder all-risk verzekerd bij Allianz, de grootste verzekeraar van Europa. Hierdoor weet je zeker dat je goed verzekerd de weg op gaat! Benieuwd naar wat all-risk precies betekent? Je vindt onze polis hier. Op WA.nl vind je aanvullende informatie over hoe het zit met je autoverzekering bij het delen van je auto

Pechhulp bij de ANWB

Een auto huur je om erin te rijden en dan is autopech het allerlaatste wat je kunt gebruiken! Maar geen paniek: als je bij SnappCar huurt, staat de ANWB-alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar! Zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer de weg op kunt. Zo weet je zeker dat je altijd op jouw bestemming aankomt!

Share


Copyright © SnappCar 2024