Auto’s met Kerstversiering

Auto’s met Kerstversiering
16-12-2015 Community

Kerst staat voor de deur. En je auto dan misschien ook. Hoe kun je er voor zorgen dat je auto met Kerst ook verhuurd wordt? Hieronder vind je vijf tips die je helpen je auto met Kerst te verhuren.

Versier de Auto met Kerstlichtjes

Deze eerste tip is natuurlijk een beetje een open deur. Het is het eerste waar je aan denkt als je een kerstboom optuigt. Wie wil er trouwens nou niet goed verlicht op pad gaan in deze donkere dagen?

 

Pimp hem met een Mooie Muts

Smart met Muts

Je ziet bijna niet meer dat dit een Smart is. De Kerstman zelf zou bijna zijn slee verruilen voor deze kerstmutsauto.

 

Plaats er een Rendier Bovenop

Niks zegt “het is Kerstmis” beter dan een lichtgevend rendier boven op je auto. Haal er dan ook direct eentje bij je lokale tuinwinkel. Voordeel hieraan is dat gelijk je oprit verlicht is.

Een Kekke Kerstkrans op de Grill

Kerstmis houdt ook kerstkransen in. Of deze nou van dennentakken zijn gemaakt of van chocolade het is geen Kerst als je er geen in huis hebt. Of in dit geval op de neus van je auto. Neem een rode en je hebt gewoon je eigen Rudolf.

Als Niks Werkt, Kun Je er Altijd Rendieren voor Spannen

Rendieren maken je kerstervaring helemaal compleet. Zeker als het sneeuwt. Dan zet je de handrem erop en gooi je de ramen open om over de Dorpstraat te glijden met zes rendieren ervoor. Het zorgt naast het ultieme kerstgevoel ook voor brandstofbesparingen.

Nog meer tips?

Als je een of meer van deze tips opvolgt krijg je als gebruiker gegarandeerd meer huurverzoeken met de Kerst. Fijne dagen!

Share


Copyright © SnappCar 2024