Autodelen bij SnappCar houdt mobiliteit betaalbaar en duurzaam

Autodelen bij SnappCar houdt mobiliteit betaalbaar en duurzaam
27-09-2022 Nieuws

Met een hoge inflatie, hogere energieprijzen en stijgende zorgkosten kijken steeds meer Nederlanders kritisch naar hun vaste lasten. Daarbij loont het ook om goed naar de kosten voor de auto te kijken. Zowel het bezitten als het leasen van een auto drukken namelijk zwaar op de maandelijkse uitgaven terwijl dit voor vaak helemaal niet nodig is. Autobezitters kunnen via SnappCar hun auto verhuren, of hun auto verkopen en af en toe via SnappCar huren. Zo kan iedereen de kosten van mobiliteit verlagen en tegelijkertijd bijdragen aan een gezond klimaat en leefomgeving.

Hoeveel betaal jij per maand nou echt voor jouw auto?

Bijna iedere autobezitter schat zijn maandlasten veel te laag in. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden: aanschafprijs, afschrijving, benzine, verzekering, pechhulp, belasting: je ziet makkelijk iets over het hoofd. Het Nibud heeft berekend dat een kleine middenklasse gemiddeld meer dan €500 per maand kost. Het leasen van een vergelijkbaar type auto ligt rond de honderden euro’s per maand. En dat terwijl veel mensen hun auto maar enkele keren per maand echt nodig hebben. Dan is verhuren via SnappCar de perfecte oplossing om de kosten te verlagen of om te helpen de auto weg te doen en over te stappen op de deelauto. 

Iedereen kan een auto verhuren op SnappCar. Een paar dagen per maand verhuren brengt al snel meer dan €100 euro op. Een flink bedrag voor een auto die anders maar gewoon stil had gestaan. Met het stijgende gebruik van deelauto’s kan de auto wanneer deze beschikbaar is verhuurd worden en met SnappCar Keyless hoeft de verhuurder daar niet eens voor aanwezig te zijn.

Doe de auto weg, stap in de deelauto en bespaar

Er zijn in Nederland teveel auto’s en die staan ook nog het grootste gedeelte van de tijd stil. Heel veel huishoudens betalen dus honderden euro’s per maand voor een stilstaande auto en dat heeft niet alleen impact op de vaste lasten maar ook op onze leefomgeving. Autobezitters die minder dan 10.000 kilometer per jaar rijden zijn sowieso goedkoper uit met een deelauto. Genoeg reden om de stilstaande auto weg te doen en over te stappen op een deelauto. Met haar brede aanbod voordelige auto’s door heel Nederland, is SnappCar dus het ideale alternatief voor autobezit. Er is dus een deelauto voor ieder moment: van kleine stadsauto’s tot auto’s voor vakantie of verhuizing . 

Share


Copyright © SnappCar 2024