6 tips om je auto nog meer te verhuren

6 tips om je auto nog meer te verhuren
29-04-2016 Auto verhuren

Yes! Het is gelukt! Je profiel is aangemaakt en je staat te popelen om je auto te verhuren op SnappCar. Bekijk snel onze tips om door te schakelen.

Soms laat het eerste huurverzoek even op zich wachten. Maar wil je een topverhuurder worden van je stad, dan hebben we hier 6 tips om goed voor de dag te komen en die huurverzoeken binnen te laten stromen!

  1. Beschikbaarheid
    Een auto die veel beschikbaar is, kan vaak worden verhuurd! Maar ook als het je niet uitkomt is het handig om de kalender goed in te vullen. Dit scheelt een hoop afwijzingen van jouw kant. Het aanpassen van de beschikbaarheid doe je gemakkelijk via Mijn SnappCar > Auto’s > kies Aanpassen. We raden je aan elke week even de kalender bij te werken! Je hoeft overigens niet de kalender aan te passen als er een boeking is: de geboekte data worden automatisch op ‘niet beschikbaar’ gezet.

beschikbaarheids_kalender_zomer

2. Een foto zegt meer
Mensen zijn visueel ingesteld. Wanneer jij jouw autoprofiel voorziet van goede foto’s van de auto, verhoog je de kans op een huurverzoek met 100%! Maak foto’s vanuit verschillende hoeken en vergeet ook niet een foto te maken van de binnenkant. Zo kunnen potentiële huurders snel zien of jouw auto voor hen geschikt is.

3. De juiste prijs
Een te hoge prijs kan huurders afschrikken. Wist je dat je vrij bent om de huurprijs van jouw auto te bepalen? Weet je niet zeker welke prijs juist is voor jouw auto? Kijk eens op het platform naar vergelijkbare auto’s in jouw buurt om zo een betere inschatting te maken.

4. Kilometers per dag omhoog
Huurders kijken graag naar een goede deal voor hun dagje uit. Speel eens met het aantal kilometers wat huurders vrij kunnen rijden op een dag. 100km per dag is het minimum, maar je zult zien als je het verhoogt naar 200km per dag dat je al meer verzoeken krijgt. Als iemand er dan overheen gaat kun je denken om de prijs per meer gereden kilometer te verhogen.

5. Extra’s
Het lijkt misschien overbodig, maar het expliciet noemen van extra’s als navigatie, winterbanden of een dakkoffer, kunnen de huurder over de streep trekken.

6. Recensies
Ons platform is gestoeld op goede gebruikerservaringen. Vond je het een fijne huurder, wees dan niet bang om deze persoon 5 sterren te geven en duidelijk feedback te geven waarom je het zo’n goede huurder vindt. De kans dat de huurder dan nogmaals terugkomt is vele malen groter dan wanneer je dit niet doet.

Vraag je huurders aan de andere kant ook om een recensie achter te laten. Auto’s met veel recensies geven een duidelijke weergave van de auto. Het is daarnaast ook leuk om te weten wat mensen er van vonden.

Vergeet niet om er vooral plezier in te hebben, SnappCar draait om socializen en het delen van je auto! Tot snel! 

Share


Copyright © SnappCar 2023