Camper auto huren:

1 auto('s) gevonden.
2 filters

Alleen direct boeken tonen

UitAan

Met Direct Boeken hoef je niet meer te wachten op een reactie van de verhuurder

Sortering

Prijs per dag

Afstand

Merk & Model

Type auto

Vrije kilometers per dag

  • 300+(1)

Brandstof

  • Diesel(1)

Schakelen

  • Handmatig(1)

Aantal passagiers

Mogelijkheden

Accessoires

  • Fietsendrager (1)
  • Radio (1)
  • Dakrails (1)
  • Trekhaak (1)

Bouwjaar

Een camper huren voor weinig geld? Het kan!

Een camper busje huren kan snel en goedkoop met SnappCar. Online kan je zelf rondkijken in ons ruime assortiment en de ideale camper voor jouw benodigdheden uitkiezen. Op onze website kan je al meteen zien waar de camper zich bevindt. Zo kan je een camper uitzoeken die al dicht bij je in de buurt is. Op de productpagina van de camper kan je deze al eens verkennen. De prijs staat ook altijd duidelijk aangegeven, je weet dus meteen welke goedkoop is of juist luxe.

Altijd een camper in jouw buurt

Een camper huren was nog nooit zo eenvoudig. Je ideale camper is met SnappCar namelijk altijd in de buurt bij een particulier. Een camper busje huren kan soms even makkelijk zijn als even in je omgeving rondkijken. SnappCar doet dit voor jou. Zo is de kans groot dat iemand uit jouw wijk de perfecte camper heeft die momenteel stil staat voor jouw avontuur. Dan kan jij gewoon met deze camper op vakantie tegen een kleine prijs natuurlijk. Zo staat de camper niet nodeloos stil, en moet jij niet naar een duur verhuurkantoor.

Op avontuur met je camper

Met je nieuwe camper ter beschikking kan je meteen op avontuur trekken. Niets houd je tegen om die ene rondreis te maken die je al een tijdje in gedachten had. Door een camper te huren via SnappCar huur je lokaal, maak je nieuwe vrienden en kan je eventueel nog bijkomende afspraken maken om de verhuur nog vlotter te laten verlopen.

Neem dus snel een kijkje tussen de campers op Snappcar.nl en wie weet staat de perfecte camper voor je reis twee straten verder te wachten op jou. Zo hebben wij in ons aanbod o.a. ook hippie busjes, retro busjes of volkswagen busjes te huur voor jouw roadtrip. Wij wensen je alvast een hele goede reis toe!