Volvo V70 van Marc

(*) (*) (*) (*) (*) 10 beoordelingen Amsterdam 13x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Marc

Verhuurder

Over de auto

De auto staat in de parkeergarage van de Pontsteiger. Bij mij om de hoek. Veilig en droog. Haal bij mij de sleutel. Nova Zemblastraat 214. Je toetst het kenteken in op de entree paal om in de Pontsteigergarage te komen. Bij uitrijden scant de garage je naar buiten en bij terugbrengen krijg je een in rij kaart. Sleutels graag retour in brievenbus of mijn hand. Idem bij ophalen. uit BRB of uit hand. Meestal staat de auto vlakbij de ingang op min 1. Deze grijze grote heer heeft al vele kilometers zijn ruime diensten bewezen. Vastberaden, barmhartig en standvastig. Nu gaat hij de rest van zijn werkzame leven allen dienen die hem hard nodig hebben en die van comfort, veiligheid en laadvermogen houden. Slijtplekken zijn intussen karaktertrekken geworden. En als een schip van het asfalt stuurt hij je naar nieuwe havens, nieuwe ladingen en over reeds vertrouwde routes. De cassettespeler is een knipoog naar zijn verleden. De routehulp werkt, maar is old skool. De achterbank blijft liefst neer, maar kan best nog een paar keer op en neer. Wel voor lief nemen dat dit mechaniek wat handigheid behoeft. Daarom vindt je hem meestal plat. Plek zat! Trekhaak en radio zijn goed om verhuizen te veraangenamen. Om zijn strakke uiterlijk hoeft niemand zich te schamen. Fietsdrager kan opgehaald worden uit mijn hal, rsvp. Veel plezier met dit werk - en reisdier.

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2000
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

cd wisselaar

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Marc

Geverifieerde gebruikerLid sinds 21 jun. 2015

Verhuurder

Mijn eerste baan was auto's parkeren voor een chique hotel. Van Ferrari tot Rolls Royce. Prachtig. Nu 5 jaar ervaring als buschauffeur en 6 jaar ervaring als rondvaartschipper. Wel te lang op het droge nu. Je mag me altijd bellen om een gunst. Of ik je die kan geven hangt van de omstandigheden af. Snappcar laat mij de wagen, die ik soms nodig heb, delen met mijn mede Amsterdammers. Dat geeft mij en de medegebruikers ruimte en vrijheid. Iets dat we allemaal nodig hebben lijkt mij.

Auto verhuurd13x

10 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Jakob 20 sep. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
fijne auto, ookal merk je her en der de leeftijd. werkt hoedanook prima en rijd soepel. communicatie met Marc is prettig en helder. en er past ook nog behoorlijk wat in. top

Farshad 9 aug. 2021

(*) (*) (*) (*) ( )
Prima vakantie auto!

hans 23 jul. 2021

(*) (*) (*) ( ) ( )
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Cathelijne 11 jul. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Van harte aan te bevelen Volvo op alle fronten top! Natuurlijk lees je alle specs op SnappCar en dan weet je op zich wat je te wachten staat. Maar de echte ervaring van het rijden in zo'n fijne Volvo valt bijna niet te vertalen. Je merkt gewoon dat dit een auto voor de directeur is geweest. Inderdaad de airco is niet meer wat het geweest is maar de motor en het rij-genot is zo goed! Het is een wat oudere auto maar hij j is echt van alle gemakken voorzien, cruise control, gedimde spiegel, en zo ongelooflijk verschrikkelijk veel ruimte dat het bijna niet te bevatten is. Daarnaast is Marc ook nog eens echt heel vriendelijk en relaxt, super aardig! Dit is waarom ik op SnappCar zit!

Espen 2 jul. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Marc is heel aardig en de auto rijdt super

Volkswagen Golf 6 Highline

€ 40,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Audi A3 Sportback

€ 40,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 108

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Clio

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)