Volvo S80 from Dennis

(*) (*) (*) (*) (*) 2 reviews Rotterdam 2x rented out Owner

Rental by Dennis

Owner

About the car

Heerlijke auto. Veilig ook. Carkit, handsfree, carplay radio, super voor je muziek. Deze Volvo S80 kocht ik vorig jaar en was er meteen door verrast. Een fijne luxe auto vooral voor lange afstanden en goed bijgehouden. 2.4 liter, trekhaak, evt. dakdragers, airco nieuwe winter- en zomerbanden en een tank van 70 liter. Veiligheidsspullen. Bij nader inzien zoek ik huurders met een warme kennismaking die wat persoonlijker aanvoelt. Delen en vertrouwen horen bij elkaar. Dat verdient zich ruimschoots terug. Verhuur blijft voor mij een bijzaak. Het risico bij oudere auto's is bij snappcar iets forser voor de verhuurder, zeker als je er goed voor zorgt. Daarom ben ik terughoudender geworden. Ik drink liever een bak koffie met een goed verhaal en vraag wat minder. Woon zelf in een woonleefgemeenschap in de Millinxstraat, waar delen de norm is. De enige in de straat op 42, kom gerust langs!

Good to know
Petrol
Manual
5 seats
Year of manufacture 2000
300 free KM's per day
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

- audio carplay (via je mobiel, android en iphone, bluetooth en kabel) - telefoonhouder - spraakherkenning muziek - heerlijk muziekgeluid - achteruitrij camera - usb lader - cruisecontrol - sneeuwkettingen - stoelverwarming - dakdragers indien nodig - nieuwe zomer- en winterbanden - veiligheidsspullen - kentekenplaat voor de aanhanger

Car location

Hi, I am Dennis

Verified userMember since Sep 27, 2019

Owner

Wonend in een woonvereniging en werkend in de zorg in Rotterdam gebruik ik ook vaak de fiets en staat de auto voor de deur. Een oude luxe Volvo, maar nog steeds een heerlijke en veilige auto om in te rijden, kan niet anders zeggen. Geeft me echt rust en heel fijn voor de lange afstanden. Voor een optimale rijervaring heb ik navigatie en het muziekgeluid verbeterd, alles handsfree. En inparkeren met de camera is wel zo prettig.

Rented out2x

2 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Jack Feb 6, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Erg fijne auto. En fijn contact gehad met Dennis!

van de Wiel Jan 1, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
heerlijke auto voor een mooie prijs. chill van de 300 vrije kilometers, want als je een lange rit moet maken zit je liever comfortabel. Flexibele verhuurder en fijne omgang. De grootste pluspunten van de auto zijn toch wel de stoelverwarming en het geluidssysteem.

Volkswagen Caddy 1.6

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat 500

€ 35,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Karl

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Focus Wagon

€ 30,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)