Volvo P220 van Jacob

(*) (*) (*) (*) (*) 2 beoordelingen Garmerwolde 8x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Jacob

Verhuurder

Over de auto

Mooie oude Volvo Amazon, combi, P220, op LPG, bijvoorbeeld voor gebruik als trouwauto of voor een liefhebber. Ik zorg dat de auto keurig schoongemaakt, gepoetst en in goede conditie is, dat is bij een oldtimer veel werk. Hiervoor vraag ik een bijdrage van € 125,-- die niet verwerkt is in de huurprijs. De ¨km-teller¨ telt in mijlen is dus een mijlen-teller, de snelheidsmeter geeft de snelheid wel aan in km/uur. De afstanden worden ook genoteerd in mijlen en het tarief boven 60 mijlen is € 0,16/

Handig om te weten
LPG/CNG
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 1967
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Navigatie hoort eigenlijk niet in deze auto - klassiek afzien, geen haast, stilstaand bij iedere bocht op ANWB-borden kijken.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Jacob

Geverifieerde gebruikerLid sinds 1 aug. 2013

Verhuurder

Ik ben de eigenaar en bestuurder van een Volvo Amazon bj 1967. De Volvo Amazon is een auto voor "liefhebbers", ook geliefd als trouwauto. Ik houd de auto technisch in topconditie en bij verhuur poets ik de auto, vandaar dat ik eenmalig € 125,-- / keer extra reken bovenop de huurprijs. Eerder halen of terugbrengen kan in onderling overleg geregeld worden. Ik heb ook een Toyota Yaris om de Amazon te sparen, de Yaris kan gehuurd worden zonder bijbetaling.

Auto verhuurd48x

2 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Christiaan 17 okt. 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
Deze auto als verrassing gehuurd voor mijn vader voor een dagje toeren. Een bijzondere auto voor een bijzondere ervaring voor mijn vader. Een ware "sentimental journey". De auto rijdt prima voor een auto van die leeftijd en met Jacob zijn goede afspraken te maken. Aanrader.

Louise 22 jul. 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
Een erg mooie auto, die wij als trouwauto hebben gebruikt. De auto reed goed, leuke eigenaar, zeker aan te raden!

Volkswagen Golf Variant

€ 45,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )