Volkswagen Transporter van Marloes

(*) (*) (*) (*) (*) 2 beoordelingen 'S-Hertogenbosch 8x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Marloes

Verhuurder

Over de auto

Hoi, ik ben Dreams een geweldige nostalgische camper in knalrode kleur en ik mag verhuurd worden voor vakanties of tripjes ( van min 1 week ) Ik heb alles wat je nodig hebt gezellig aan boord :-) Ook fietsen kunnen mee!! Als je met mij de hoek om gaat heb je meteen een vakantiegevoel! Mensen die voorbij rijden hebben de neiging te glimlachen als ze mij zien.. Ik rij super lekker, maar je moet geen haast hebben, want rond de 90 km per uur rij ik het lekkerst... Wanneer kom je me ophalen... ? :-)

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
4 zitplaatsen
Bouwjaar 1988
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Luifel, koelkast, Gasfornuis, bed voor 2 personen, veel opbergmogelijkheden, fietsenrek, borden bestek mag mee, radio/CD, spelletjes en héél veel sfeer!!! :-)

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Marloes

Geverifieerde gebruikerLid sinds 27 jun. 2015

Verhuurder

Ik ben Marloes, shiatsu Therapeute, communicatietrainer en spiritueel entertainer . Ik help graag anderen in mijn dagelijks werk vooral met stress of angsten ben ik erg goed. In mn privé vind ik het heerlijk de rust op te zoeken en er af en toe uit te gaan naar leuke relaxte plekjes..!!! Ik heb een klein autootje, welke ik zelf gebruik voor mijn werk en deze héérlijke camper om lekker eropuit te gaan. Om de hoge kosten hiervan wat te drukken wil ik deze ook aanbieden voor de verhuur...

Reactiepercentage75 %
Auto verhuurd15x

2 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Manel 17 aug. 2017

(*) (*) (*) (*) ( )
Oh wat hebben we een lol gehad van Marloes haar wagentje ! de uitgebreide uitleg zorgde ervoor dat we goed voorbereid op weg gingen. Het rijden, opbouwen, opruimen en slapen, het ging allemaal goed. En alles bij de hand wat je nodig had. bedankt Marloes !

Sebastiaan 26 aug. 2015

(*) (*) (*) (*) (*)
Wat een te gekke camper! Wij hebben er twee weken mee rond gereden in Frankrijk van de oostkust naar de westkust, en we hebben helemaal geen problemen gehad. Hij verbruikt een beetje olie, relatief weinig diesel en nauwelijks water. Alles doet het van de koelkast tot en met het royale uit-klap-dak, en de camper is helemaal uitgerust met borden, bekers, spelletjes en kaarsjes. Marloes is een hele leuke verhuurder, erg vriendelijk, betrokken en ze geeft duidelijke uitleg. Kortom lekker huren!

Mercedes-Benz 200-280 (W123)

€ 77,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Fiat Ducato

€ 75,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat Ducato

€ 85,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)