Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Volkswagen Transporter van Sjimmie en Franziska

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 beoordelingen Hilversum 1x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Sjimmie en Franziska

Verhuurder

Over de auto

Wij verhuren onze heerlijke Volkswagen Camper met alles erop en eraan voor een echte Roadtrip! De camper is handmatig verbouwd tot camper en beschikt over een bank die je kunt uittrekken tot en bed van 190x120. Tevens is er een tafeltje voor binnen aanwezig, een klein keukentje met 2 gaspitten (een een grote gasfles waarvan het gebruik in de prijs is inbegrepen), een koelkast (werkt op stroom of accu), een wasbak (met een schoonwatertank van 60L en uiteraard ook een vuilwatertank). Voor 's avonds zijn er binnen allemaal lampjes die op batterij werken en als je het koud hebt kun je gebruik maken van de verwarming die op gas werkt (en voor de veiligheid hebben we een CO melder in de bus hangen). De voorste stoelen kun je omdraaien om zo lekker met een groepje te kunnen zitten. In de camper zijn een hoop inbouwkasten zodat je je spullen makkelijk kwijt kunt en ze niet in de weg staan. Tevens zijn er 2 stoeltjes voor buiten, een stroomkabel om op de camping aan het stroomnetwerk aan te kunnen sluiten en een tuinslang om de watertank bij de kunnen vullen. De camper is opgehoogd waardoor je er gemakkelijk in kunt staan (tot ongeveer 1,90m). Alle ramen (achter, zij, dakraam) hebben gordijntjes zodat inkijk beperkt is. Voor zo'n grote auto rijdt hij heel makkelijk (koppeling is onlangs vernieuwd) en op de snelweg kun rustig tot 120km rijden. Let op: Er zijn 2-punt gordels voor 2 personen op de achterbank aanwezig. Je kunt dus theoretisch 4 personen vervoeren. De auto is echter maar geregistreerd voor 2 personen, vervoer van meer personen is dus op eigen risico. Bij het ophalen van de auto krijg je van ons uitgebreid uitleg over hoe het allemaal werkt en dan kun je op weg en van je roadtrip genieten!

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 1998
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Koelkast, 2 gaspitten, spoelbak, verwarming, CO melder, stroomkabel, tuinslang, 2 camping stoeltjes, stuurslot, kit voor noodgevallen, 2 oprijblokken

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Sjimmie en Franziska

Geverifieerde gebruikerLid sinds

Verhuurder

Hoi! Wij zijn Sjimmie en Franziska uit Hilversum. Nadat we SnappCar eerst alleen als huurders hebben gebruikt en er hele goede ervaringen mee hebben mogen maken, hebben we nu zelf een auto: Een heerlijke Volkswagen Camper die we graag willen delen zodat ook anderen van een echte Roadtrip kunnen genieten! We vinden het heel leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen. Tot snel!

Auto verhuurd21x

0 beoordelingen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot Boxer

€ 60,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Hyundai Kona

€ 60,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Seat Ibiza 1.4

€ 100,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Land Rover Discovery Sport

€ 97,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )