Volkswagen Transporter Multivan from Marloes

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
2 reviews 'S-Hertogenbosch 7x rented out Owner

Rental by Marloes

Owner

About the car

Ik ben een super leuke heerlijke Nostalgische camper, van alle gemakken voorzien, maar vooral met een heerlijk (vakantie) sfeer. De hoek om en je waant je al in de 70's 80's. Muziekje aan en je krijgt direct 'n relaxte glimlach, net als de mensen die je passeert. 1 tot 4 personen kunnen erin slapen. Koelkastje, fornuisje, bedje, pannetjes, radio, en spelletjes aan boord. Wanneer kom je me halen? Er kunnen ook nog fietsen mee.. (Min. 2 weken, met korting, in hoogseizoen.) (ps buiten het hoogseizoen jul-aug kan ik voor iets minder mee... kan dat hier niet instellen :-) )

Good to know
Diesel
Manual
5 seats
Year of manufacture 1984
100 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Keukenspulletjes, 4 slaapplaatsen (2 volwassen en daarnaast eventueel 2 kinderen maar die kunnen ook in een eigen apart tentje natuurlijk..) Radio CD, fietsenrek, spelletjes, gasfornuis, pannetjes en wat benodigd keukenspul als je wilt, koelkast.

Car location

Hi, I am Marloes

Verified userMember since Jun 27, 2015

Owner

Ik ben Marloes, shiatsu Therapeute, communicatietrainer en spiritueel entertainer . Ik help graag anderen in mijn dagelijks werk vooral met stress of angsten ben ik erg goed. In mn privé vind ik het heerlijk de rust op te zoeken en er af en toe uit te gaan naar leuke relaxte plekjes..!!! Ik heb een klein autootje, welke ik zelf gebruik voor mijn werk en deze héérlijke camper om lekker eropuit te gaan. Om de hoge kosten hiervan wat te drukken wil ik deze ook aanbieden voor de verhuur...

Rented out16x

2 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Robin Oct 15, 2020

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Super leuke bus! Mee naar Frankrijk geweest. Snelle wegen vermijden en genieten van een langzaam tempo! Huurster communiceert snel en duidelijk

Emiel Aug 9, 2016

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Marloes vindt het (terecht) erg belangrijk dat er goed met haar prachtige klassieke camper wordt omgegaan. Wij vonden het samenwerken met haar zeer prettig.

Volkswagen Transporter

€ 111,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)