Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Volkswagen T4 van Erwin

(*) (*) (*) (*) (*) 1 beoordelingen Groningen 2x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Erwin

Verhuurder

Over de auto

Een praktische auto voor een praktisch leven... Ik rijd niet veel en help jou graag met een ritje. Misschien een goedkope vakantie (rijdt ongeveer 8 l op 100 km), of een handig transport met alle mogelijke spullen erbij, of een gezellige tour met familie of vrienden op de extra brede achterbank. De aanhanger is niet bij de prijs inbegrepen en kost €25 per dag (incl. BTW). De auto mag 800 kg lading hebben, de kar 500 kg, gewoon met je B-rijbewijs. Als je een eigen aanhanger hebt mag die maximaal 2000 kg wegen, met je BE-rijbewijs; of 1500 kg met alleen een B-rijbewijs (en een verder lege bus). De laadruimte is 160 cm breed, 200 cm diep op de vloer, 160cm diep in het midden en 130 cm hoog. Er passen makkelijk een wasmachine, een wasdroger en 16 verhuisdozen in. De kar is 250 cm bij 130 cm (binnenmaat). Als je wilt, kan je alles erbij krijgen: kinderstoelen, bagagenetten, spanbanden, afdekzeilen, Tomtom, USB-snoertje, enz. Voor huisdieren geldt: don't ask, don't tell. Als ik het niet merk, is het prima. Dus als je zorgvuldig schoonmaakt, kan er heel veel. Laat me alsjeblieft maar weten wat ik voor je kan doen. Hartelijke groet! Erwin

Handig om te weten
Diesel
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 1999
150 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Als je wilt, kan je alles erbij krijgen: kinderstoelen, bagagenetten, spanbanden, afdekzeilen, Tomtom, USB-snoertje, enz.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Erwin

Geverifieerde gebruikerLid sinds 2 dec. 2012

Verhuurder

Ik wil graag mooie campers verhuren. Die ontwerp ik en bouw ik samen met mijn meubelmaker. Het liefst een beetje apart. Snappcar zorgt voor mijn rust over juridische zaken: verhuurcontract, pechhulpservice en verzekering kan ik niet op een betere manier zelf organiseren. Voor al het andere rondom de campers kan je bij mij terecht. Je vindt me bij Kazoo Campers.

Reactiepercentage60 %
Auto verhuurd29x

1 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

User 21 feb. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne en ruime auto en een bijzonder vriendelijke verhuurder welke begripvol bleef toen ik een uur later aankwam dan bedoeld.

Ford Grand C-Max

€ 47,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota Prius

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat Ducato 2.5 TD

€ 50,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Mini Cooper

€ 40,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)