Volkswagen Polo 1.2 van Abara

(*) (*) (*) (*) (*) 4 beoordelingen Amsterdam 4x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Abara

Verhuurder

Over de auto

Beste mensen, Ik verhuur mijn auto omdat ik hem te weinig gebruik. Ik vind het een hele prettige auto om mee te rijden. De auto word goed onderhouden. Door de auto te verhuren hoop ik mensen een mogelijkheid te bieden om makkelijk tot de beschikking van een auto te zijn. Ik geniet elke dag als ik aan het rijden ben ! Betreft Corona, In de auto staat handgell, graag gebruiken bij betreden van de auto. In het dashboard kastje liggen Vochtige doekjes waar je het stuur mee kan afnemen na gebruik. Betreft Bluetooth, Als je alleen het contact aan zet en dan op media drukt zoekt hij naar je mobiel. De naam is VW- phone. Wachtwoord is 0000 als de motor draait lukt het niet om contact te maken om de Bluetooth te contexten. Er is ook aux ingang. Betreft cruise control, Het handeltje waarmee je de knipperlicht mee bedient kan je ook gebruiken om cruise control aan te zetten. Aan de kopse kant voel je twee knopjes boven elkaar. Als je drukt op de bovenste zet die de snelheid vast die zie je door een groen tekentje bij de klm teller. Als je dan op de onderste knop drukt verminderd hij snelheid. Aan de boven zijde van het handeltje zit er een schuif handeltje waar meer je per direct cruise control kan stoppen. Betreft lampje wat brand bij toeren teller, Het betreft een oranje lampje. De monteur is op de hoogte en heeft aangegeven dat er niks aan de hand is. Omdat ik wat minder rij geeft de EGR klep deze storing aan. Er kan niks gebeuren. En de storing kan ik er niet eruit krijgen. Alleen door meer te rijden. Betreft tanken, het is een DIESEL VERGEET DIT NIET Betreft parkeren, Als je geen plek kan vinden op de genoemde locatie waar het gratis parkeren is kan je mij een bericht sturen ik zal dan kijken of ik de auto kan overnemen of dat ik een straat kan aangeven waar je hem kan neerzetten in de buurt waar je moet betalen. Als u dan het paalnummer door geven zal ik de auto op afstand bij parkmobile aanmelden. Bedankt alvast ! Veel plezier er mee !

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2012
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Mobiel houder, appel oplaad draadje, aux kabel,

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Abara

Geverifieerde gebruikerLid sinds 16 okt. 2018

Verhuurder

Ik werk in de ggz, ik gebruik mijn auto minder. Ik wil anderen een kans geven om gebruik te kunnen maken van een auto als zij dit nodig hebben.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd4x

4 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Rocella 15 sep. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Rachel 28 aug. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Robert 24 aug. 2020

(*) (*) (*) (*) ( )
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Ibrahim 22 aug. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Top auto! Top eigenaar! Auto rijdt super lekker en stabiel. Abara is super aardig en beantwoord je vragen als het nodig is. Ik ben echt super blij!

Volvo S40

€ 37,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Citroen Grand C4 Picasso

€ 35,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volkswagen Golf

€ 35,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Fiat Doblò Cargo

€ 55,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)