Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Volkswagen LT28 van Daniel

(*) (*) (*) (*) ( ) 1 beoordelingen Vinkeveen 5x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Daniel

Verhuurder

Over de auto

Gezellige, extra lange hippiebus. Voor 3 zitpl, evt 3 achter (zonder gordel). Er ligt een oude dieselmotor in: rustig rijden, maar dankzij 5-bak toch een snelheid van ruim 100 km/h. Heuvels kan hij goed hebben, echte bergen niet. Stahoogte 181 cm. Vast bed 180x200, op voorbank kan een kind slapen, op vrije vloer past matras voor volwassene. Leent zich goed voor festivals! Het is een oudje, dus verwacht geen perfectie. Ophalen Vinkeveen, milieuzone Amsterdam mag, mz Utrecht niet.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
6 zitplaatsen
Bouwjaar 1985
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Verbruikt ca 1:10, Comfortabel vast bed van 180x200, Koelkast, Fornuis, Gootsteen met waterkraan, Onderbouw schoon- en vuilwatertank, Complete keukeninrichting, 230v en USB aansluiting, Rolluifel, Tafel met 3 zitplaatsen binnen, Buitentafel en stoelen

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Daniel

Geverifieerde gebruikerLid sinds 31 mei 2015

Verhuurder

Hallo, wij zijn Anita en Daniel en wij hebben een hele mooi bus! Ooit gekocht als opknapper en door de jaren heen steeds mooier gemaakt. Sinds wij vorig jaar ook nog een bouwvallige boerderij hebben gekocht kunnen we zelf niet zo veel meer weg met de bus. Daarom willen we hem graag delen met jullie!

Auto verhuurd5x

1 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) ( )

Armand 28 aug. 2017

(*) (*) (*) (*) ( )
We hebben genoten. Heerlijk geslapen op een serieus bed. Alles aan boord wat je nodig hebt. Verder was het rijden een brok nostalgie. Dat impliceert natuurlijk wel iets. Verwacht geen moderne auto, maar reken op werken in de bochten. Denk niet, die haal ik even in. Nee, je moet weer doseren of je het haalt voor je de heuvel op moet. Communicatie met Daniel is uitstekend. Hij denkt met je mee als er aan probleempje is (en die zijn er af en toe op deze fantastische bus).