Volkswagen Kever from Robert

(*) (*) (*) (*) (*) 3 reviews Voorschoten 9x rented out Owner

Rental by Robert

Owner

About the car

Een nostalgische Kever 1302 S Cabrio rijden uit het jaar 1971. Geschikt voor het weekend en/of bruiloft, fotoshoots etc. Pastelwitte kleur Met een betrouwbare nieuw gereviseerde 1300 cc motor. Prijs per dag van 08.00 – 22.00 uur. - Geleverd met een volle tank brandstof. LET OP: de auto betreft een oldtimer. Snappcar hanteert voor de nieuwe huurders een extra controle/check waarvoor de auto gebruikt gaat worden. Een aanvraag kan dus enkele dagen (1-2) in beslag nemen en wees er dus op tijd bij.

Good to know
Petrol
Manual
4 seats
Year of manufacture 1971
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

- Bagagedrager op de motorklep - Windscherm achter stoelen - Trouwmand/ Picknickmand aanwezig - Radio/ Bluetooth handsfree bellen - Reserve wiel/ krik/ veiligheid hesjes - Geen gordelplicht (optie wel beschikbaar)

Car location

Hi, I am Robert

Verified userMember since Oct 31, 2021

Owner

Ik heb deze Kever cabrio 3 jaar geleden gekocht van iemand die de auto al jaren lang in een schuur had opgeslagen. Geheel opgeknapt van binnen en buiten incl. een gereviseerd motorblok. Het zou leuk zijn om ook een ander te laten rijden en te genieten van de nostalgische en iconische oldtimer uit 1971.

Response rate100 %
Rented out7x

3 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Neal Jun 18, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Robert is een ware topverhuurder! Reageert snel, denkt mee en doet er alles aan om je de beleving te geven die je zoekt. Wij huurden zijn auto voor onze trouwdag waarvoor Robert hem speciaal had aangekleed en ons zelfs nog een flesje had gegeven als felicitatie. Ook het afhandelen qua in- en uitchecken gebeurde fijn. Robert nam de tijd om de auto rustig uit te leggen en reed nog een stuk mee om alles te laten zien. de Kever zelf is in topconditie zowel qua uiterlijk als binnenwerk met een prachtig, iconisch geluid. Oldtimers hebben nog wel eens wat werk nodig qua rijden maar deze stuurt soepel en schakelen kan met twee vingers. Robert bedankt! Jouw auto was een ware toevoeging op onze bruiloft.

Barbaros Jun 6, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Wat een geweldig auto! We hebben het voor onze bruiloft gehuurd,prachtige herinneringen en super mooie foto’s achter gelaten. Het was makkelijker rijden dan ik verwachtte.Motorisch is vernieuwd blijkbaar,daar door heeft de auto een mooie geluid en veilig gevoel. Robert is een top gast,heel aardig en hij komt met oplossingen.Hij reageerde heel snel,Dankzij Robert onze bruiloft dag is begonnen met een glimlach op onze gezichten en fijn gevoel.

Lars Jun 3, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
leuke dag!

Tesla Model S

€ 175,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Tesla Model 3

€ 175,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )