Volkswagen Golf from Jos

(*) (*) (*) (*) (*) 39 reviews Rotterdam 52x rented out Owner

Rental by Jos

Owner

About the car

Nieuwste model Golf met automaat. Best zuinig. Met cruisecontrol op 100, is 1 op 20/22 haalbaar. Dealer onderhouden. Met mild hybride benzinemotor (150PK versie). Voorzien van: volledige matrix LED verlichting (inclusief bochtverlichting). Dat is ontspannen rijden in het donker. Een elektrisch verstelbare ergonomische stoel met instelbaar zitvlak. Travel assist voor het gemak met adaptieve cruise control en actieve rijbaan assistent. Veiligheidshamers, hesjes en gevarendriehoek aan boord. Auto staat op de Louis Pregerkade, Levie Vorstkade of Stieltjesstraat geparkeerd in zone 32(0). Aub ook weer parkeren in deze zone ivm parkeervergunning. Aub dan NIET Parkeren onder de bomen als het kan ivm de vogelpoep. Kinderen toegestaan als de auto netjes blijft/schoongemaakt wordt. Auto is altijd volgetankt en ook zo inleveren aub. Heel veel plezier ermee. Hij rijdt heerlijk! Jos Ps 1: mocht je per ongeluk een bekeuring veroorzaken, dan zal ik euro 10 extra vragen. In de afgelopen 6 maanden heb ik 14 bekeuringen ontvangen waarvan er 3 pas na een lange procedure met de huurder betaalt zijn. Als je mijn auto boekt, ga je akkoord met deze euro 10 toeslag op de boete. Ps 2: mijn andere ervaring is dat in ongesteld 25% van de gevallen de auto beduidend minder schoon wordt ingeleverd als dat hij is afgegeven. Ik onderhoud de auto goed. Mocht de auto beduidend minder schoon zijn, dan breng ik daar euro 20 voor in rekening. Achter in de auto onder de kofferbak liggen schoonmaak spulletjes.

Good to know
Petrol
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2020
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

o.a. AppleCarplay Laadkabel (USB-c) met Apple connector zit in auto. Kun je zo je Apple telefoon mee opladen. Kabel aub in auto laten. Als je een Android hebt en die wilt opladen moet je zelf een laadkabel meenemen.

Car location

Hi, I am Jos

Verified userMember since Apr 12, 2017

Owner

Sinds februari 2022 een nieuwe baan waarbij ik ook met de trein naar het werk toe kan. Daarnaast kan ik flexibel thuiswerken. De auto gebruik ikzelf met name voor familie- en vriendenbezoek.

Response rate85 %
Rented out52x
Response time 5 Hours

39 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Abdelmajid Dec 7, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Deshon Dec 5, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Alles snel en soepel geregeld!

Abdelmajid Nov 28, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Nette auto

User Nov 24, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Iria Nov 24, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
Top verhuurder!

Volkswagen Transporter

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Espace

€ 49,00 per day

(*) (*) (*) (*) ( )

Ford Transit

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota Yaris

€ 50,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)