Volkswagen Golf from Jos

(*) (*) (*) (*) (*) 116 reviews Rotterdam 161x rented out Owner

Rental by Jos

Owner

About the car

Nieuwste model Golf (8) met automaat. Best zuinig. Met cruisecontrol op 100, is 1 op 20 haalbaar. Dealer onderhouden. Met mild hybride benzinemotor. Voorzien van: volledige matrix LED verlichting (inclusief bochtverlichting). Dat is ontspannen rijden in het donker. Een elektrisch verstelbare ergonomische stoel met instelbaar zitvlak. Travel assist voor het gemak met adaptieve cruise control en actieve rijbaan assistent. Veiligheidshamers, hesjes en gevarendriehoek aan boord. Auto staat op de Louis Pregerkade, Levie Vorstkade of Stieltjesstraat geparkeerd in zone 32(0). Aub ook weer parkeren in deze zone ivm parkeervergunning. Aub dan NIET Parkeren onder de bomen als het kan ivm de vogelpoep. Kinderen toegestaan als de auto netjes blijft/schoongemaakt wordt. Auto is altijd volgetankt en ook zo inleveren aub. Heel veel plezier ermee. Hij rijdt heerlijk! Jos Ps mocht je per ongeluk een bekeuring veroorzaken, vergeten te tanken of schade veroorzaken, dan zal ik euro 15 extra vragen voor afhandelen en soms indienen bezwaar. In de afgelopen 12 maanden heb ik 24 bekeuringen, 12 keer gezeur met tanken gehad en zijn er 6 schades veroorzaakt (allemaal gerepareerd). Als je mijn auto boekt, ga je akkoord met deze euro 15 toeslag als je ergens in gebreke blijft. Ik vind het reuze vervelend dit te schrijven. Je hebt van dat alles geen last als je er gewoon mee rijdt, tankt en even schoon inlevert als dat je hem ontvangt.

Good to know
Petrol
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2020
100 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km

SnappCar Keyless

Open this car with the app, without the owner needing to be there!

Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

o.a. AppleCarplay Laadkabel (USB-c) met Apple connector zit in auto. Kun je zo je Apple telefoon mee opladen. Kabel aub in auto laten. Als je een Android hebt en die wilt opladen moet je zelf een laadkabel meenemen.

Car location

Hi, I am Jos

Verified userMember since Apr 12, 2017

Owner

Sinds februari 2022 een nieuwe baan waarbij ik ook met de trein naar het werk toe kan. Daarnaast kan ik flexibel thuiswerken. De auto gebruik ikzelf met name voor familie- en vriendenbezoek.

Response rate82 %
Rented out162x
Response time Less than 1 hour

116 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Faisal Dec 1, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Heel leuk ervaring top service

Iria Nov 20, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
.

Nassim Nov 16, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Geweldig auto

Abdelhamid Nov 12, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima auto

ishak Nov 12, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Volkswagen Transporter

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Grand Scénic

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford (USA) Transit

€ 55,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)