Volkswagen E-Golf van Gert-Jan

(*) (*) (*) (*) (*) 3 beoordelingen Utrecht 5x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Gert-Jan

Verhuurder

Over de auto

HUUR IS INCLUSIEF BRANDSTOF Ik ben heel blij met deze superdeluxe volledig elektrische auto. Rijdt heerlijk comfortabel. Elektrische aandrijving zorgt voor een hele nieuwe rij-ervaring. Dit is een elektrische e-Golf uit het testrijders.nl project van Stichting Natuur en Milieu. Ik gebruik hem zelf zakelijk, als de fiets of het OV niet haalbaar zijn. Daarnaast ook privé, maar ook dan is er nog zat ruimte over voor andere (duurzame) gebruikers. Voor als je een keer elektrisch wilt proberen. Of als je je eigen deel-automobiliteit nog duurzamer wilt maken door consequent 0gr CO2 uit te stoten...bij iedere autorit. Want via het Hollandse Wind laadabonnement rijd je geheel CO2 vrij. En ben je niet per sé uit op 'duurzaam', maar wil je gewoon een vrij nieuwe, van alle luxe en comfort voorziene Golf Automaat rijden? Dan ben je ook welkom. Houd wel rekening met de actieradius van 200 km (praktijk). Daarna moet ie weer aan de laadpaal bij een openbaar laadstation op straat (laadtijd 5 uur) of langs de snelweg bij een snellaadstation: daar ben je met 20 minuten voor 70% vol en kun je weer 150 km vooruit. Deel een super stille en comfortabele, haast vanzelf gaande auto.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2017
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

De huur van de auto is inclusief elektriciteit.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Gert-Jan

Geverifieerde gebruikerLid sinds 22 dec. 2018

Verhuurder

Sinds een een jaar heb ik een nieuwe VW e-golf, ipv mijn oude Volvo. Graag deel ik deze met anderen, elektrisch rijdt fantastisch!

Auto verhuurd5x

3 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Osman 7 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Gert Jan neemt de tijd om alles uit te leggen. Fijne verhuurder met interesse in de medemens. Auto rijdt elektrisch en is ideaal voor in de stad. Zeker een aanrader!

Micha 28 mrt. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Alles verliep goed, de communicatie was helder en de goed uitgeruste egolf is in nieuwstaat. Een aanrader !

User 28 dec. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer prettige auto. Met vele handige opties. De verhuurder is een zeer vriendelijke man. Denkt met u mee en neemt de tijd om alles op een prettige manier door te nemen. Absoluut een aanrader!

Kia Picanto

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Fiesta

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Transit

€ 45,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Ford Focus Wagon

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)