Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Volkswagen E-Golf van Dick

(*) (*) (*) (*) (*) 9 beoordelingen Groningen 12x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Dick

Verhuurder

Over de auto

Graag delen we onze nieuwe eGolf met u om u te kunnen laten ervaren hoe fijn het is om in een stille, zuinige en zeer comfortabele auto te rijden. En om (ook zelf) te ervaren hoe het is om een auto te delen! We zorgen ervoor dat de batterij is opgeladen als u de auto in gebruik komt nemen. Mocht u bij inleveren de batterij niet hebben kunnen opladen, dan is dat niet erg en verrekenen we dat obv een gemiddeld verbruik van 16 kWh/100 km en het actuele kWh tarief van FastNed.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
4 zitplaatsen
Bouwjaar 2018
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Carkit & multimedia systeem. Standaard bij de auto geleverd: laadkabel en verlengkabel van 20 meter voor thuis opladen (220V, stopcontact) + laadkabel voor openbare laadpalen (bv FastNed, Eneco, etc). Zie ook handige apps van FastNed, Plugsurfin, SlimLaden, ANWB, etc. Breng- en haalservice van de auto is bespreekbaar als u de auto niet zelf kunt halen en brengen. Eventueel bij te huren tegen meerprijs: Thule dakdragers, 2 Thule Outride 561 (dak)fietsendragers e/o dakkoffer.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Dick

Geverifieerde gebruikerLid sinds 8 jul. 2018

Verhuurder

We hebben een prachtige nieuwe elektrisch aangedreven eGolf (juli 2018). Graag delen we onze nieuwe eGolf met u om u te kunnen laten ervaren hoe fijn het is om in een stille, zuinige en zeer comfortabele auto te rijden. En bovendien om te ervaren hoe het is om onderling een auto te delen. Dat is immers de toekomst. We doen mee aan het Testrijders programma van gemeente en provincie Groningen en Natuur&Milieu.

Auto verhuurd12x

9 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Hans 18 jun. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Prima auto, lekker stil. Behulpzame en flexibele verhuurder.

Robert 10 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Fijne auto, relaxte mensen

Timur 31 dec. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Perfect !!!

Sem 23 sep. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Het rijden van deze auto heeft het rijden voor altijd veranderd, deze slimme, elektrische auto is zo stil en zo comfortabel. Dick weet erg goed wat de definitie van service is en zorgt goed voor zijn huurders. Goed bereikbaar en behulpzaam. Een echte aanrader, zeker voor een eerste elektrische rij ervaring!

Peter 13 sep. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
De VW eGolf liet ons geruisloos zweven over het asfalt. Verhuurder Dick mag een ambassadeur heten van het elektrisch rijden; hij er vertelde er enthousiast over en nam de tijd om de besturing van de auto uit te leggen. Naast milieu toonde Dick zich ook in mens-opzicht betrokken; zo was hij op afstand bereikbaar en bood zelfs aan ons letterlijk tegemoet te komen toen de auto door eigen toedoen niet startte. Aanrader dus, dank nogmaals.

Tesla Model S

€ 115,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Opel Tigra TwinTop

€ 47,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Kia e-Niro

€ 90,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Citroën XM Break

€ 40,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )