Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Volkswagen Crafter van Melvin

(*) (*) (*) (*) (*) 27 beoordelingen Haren 33x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Melvin

Verhuurder

Over de auto

Voor u een huurverzoek doet, vraag mij naar de beschikbaarheid die dag(en)! Please inform about the availability before sending a request! Huurprijs is incl 21% btw. Price including 21% VAT. Wil je verhuizen en gemakkelijk een grote auto meenemen, bijvoorbeeld in het centrum van Groningen? Huur onze Volkswagen Crafter verhuiswagen (L2H2). Een degelijke verhuisbus met een diepe laadruimte. (LxBxH 318x174x192cm). Perfect voor verhuizingen of andersoortig transport. Er zit een schuif-zijdeur in en aan de achterkant kunnen de achterdeuren handig 270graden open. De auto heeft drie zitplaatsen voorin en is van diverse gemakken voorzien, zoals een achteruitrijcamera, bluetooth carkit en airco. Instructies voor het huren van de verhuiswagen: - Overleg van te voren over de haal- en brengtijden. - Is het je eerste huur via Snapcar gebruik dan kortingscode: 68832D (twv 20,-) - Kom op tijd, het terrein van de biotoop is groot. De bus staat bij DOORROOD (B-vleugel). - Parkeer je auto op het hockeyterrein. Kom alleen lopend of fietsend het terrein van de BIOTOOP op. - De huurder die de boeking bij Snappcar voltooide moet zijn rijbewijs en telefoon (Snappcar app) meenmen voor de check-in. - Als iemand anders dan de huurder gaat rijden moet dit VOORAF bij snappcar worden gemeld en geregeld. - De huurder is bij de pick-up en return aanwezig. Ook als er extra bestuurders zijn. - In de bus liggen enkele eenvoudige instructies over het gebruik van de bus en het telefoonnummer in geval van nood. - ingeval van pech bel Snappcar +31 (0) 30-2087011 en kies optie 1. - De bus dient bij terugbrengen van binnen schoon en leeg te zijn, controleer de bus op persoonlijke spullen. - Vóór terugkomst tanken, bij voorkeur bij de BP Haren. Bij minder dan 10L tan Vraag van te voren even naar de beschikbaarheid en vraag naar de kortingscode van 20,- als het uw eerste snappcar huur is!

Handig om te weten
Diesel
Automaat
3 zitplaatsen
Bouwjaar 2007
150 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

3-persoons verhuisbus. Automaat. 2 spanbanden en 6 verhuisdekens voor algemeen gebruik. Stahoogte, ruim 3 meter diepe laadruimte. Sjor-ogen in de laadvloer. Achteruitrijcamera. Geen aanhangwagens toegestaan.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Melvin

Geverifieerde gebruikerLid sinds 8 nov. 2018

Verhuurder

Autoverhuur zit in de genen. Mijn opa verhuurder al Volkswagen Kevers in de jaren 60, naast zijn tankstation. De verhuur van onze bus is eigenlijk bijzaak. Meubelen ontwerpen en maken, dat is wat ik bij Doorrood Design. De bus gebruiken we echter lang niet elke dag in onze meubelmakerij in de Biotoop van Haren. Daarom staat hij ook te huur. Boek niet zomaar, vraag even naar de haal- en brengtijden. Dit scheelt veel tijd en moeite.

Auto verhuurd34x

27 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Wouter 9 jun. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Maria 22 mei 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

User 8 dec. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Pieterjan 2 nov. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
vlotte reacties, snel geholpen en de bus is fijn voor dikke verhuizingen!

Jeanne Meijboom 7 sep. 2019

(*) (*) (*) (*) ( )
Super makkelijk goed geregeld

Volvo XC90

€ 85,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Corsa

€ 60,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Seat Ibiza

€ 75,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )