Volkswagen Camper van Stephanie (& Elias)

(*) (*) (*) (*) (*) 4 beoordelingen Utrecht 10x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Stephanie (& Elias)

Verhuurder

Over de auto

Wij verhuren onze Volkswagen camper voor avonturen en huwelijksfeesten! Deze vrolijke bus is een Transporter (T3) uit 1987. De camper rijdt op diesel en is daardoor erg aantrekkelijk om lange afstanden mee af te leggen. Met een volle tank rij je al naar Berlijn. Ook op festivals voelt deze bloemenbus zich erg thuis. Kortom, het ideale vervoers- en verblijfsmiddel voor een ontdekkingstocht door Europa.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
3 zitplaatsen
Bouwjaar 1987
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Slaapplek voor twee personen inc. dekbed en twee kussens; BBQ; campingtafel; twee campingstoelen; kookgerei; verschillende kaarten in Europa. grote voortent; en alles wat een camper nog meer nodig heeft.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Stephanie (& Elias)

Geverifieerde gebruikerLid sinds 12 mei 2018

Verhuurder

Trotse eigenaren van een Volkswagen T3 bloemenbus. Reizen met veel plezier door heel Europa met deze camper en gunnen anderen ook een mooie #vanlife ervaring.

Auto verhuurd10x

4 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Xavier 2 apr. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Was een geweldig avontuur door Duitsland en deze auto maakte het helemaal compleet. Ook fijn contact met Stephanie en Elias :-)

Thijs 26 okt. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
De bus rijdt super, biedt een fijne slaapplek en trekt veel bekijks. Ook het contact met Stephanie en Elias verliep erg soepel. Na een halve dag viel de snelheidsmeter uit, maar dat leverde geen problemen op. Elias kende het probleem en heeft het nu ongetwijfeld hersteld.

Anneloes 15 aug. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Heb genoten van mijn tocht met de bloemenbus! Fijn contact met de verhuurders! Het is te merken dat de bus met veel plezier en aandacht door het leven gaat. Onderweg heb ik nieuwe fans ontmoet zelfs, erg leuk. Echt een aanrader....

Frans 18 jun. 2018

(*) (*) (*) (*) ( )
Camper voor een weekend in Bloemendaal gehuurd van de enthousiaste verhuurders Elias & Stephanie. De prijs-kwaliteit-verhouding klopt en we hebben er veel plezier aan beleeft.

Renault Trafic

€ 65,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen T-Cross

€ 47,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 47,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Trafic

€ 55,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)