Volkswagen Caddy van Fransje

(*) (*) (*) (*) (*) 21 beoordelingen Amsterdam 31x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Fransje

Verhuurder

Over de auto

Mijn naam is Fransje en ik heb een eigen bedrijf genaamd TOPSHIT vintage. In dit bedrijf koop en verkoop ik vintage kleding in Amsterdam. Daarom heb ik in 2013 een Volkswagen Caddy aangeschaft genoemd 'het Monster' waarmee ik het land doorscheur op zoek naar de beste items. De caddy is een bedrijfsauto. In 2015 heb ik de caddy omgebouwd tot campertje. In de zomer rijd ik er dus vaak mee door Europa met mijn teckel Hans. Het bed zit er alleen in als ik reis. Normaliter is het een lege laadbak. Mijn caddy staat voor mijn vrijheid is dus mijn alles. Tegelijkertijd is het zonde als hij niet word gebruikt wanneer ik weg ben. Je kan er ontzettend veel mee laden en lossen wat heel handig is voor verhuizen, spullen ophalen bij Ikea (ik noem maar wat) of wat dan ook waarbij veel laadplek nodig is.

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 2009
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

camper mogelijkheid + navigatie voor eigen telefoon aanwezig. Ook kan je eigen spotify/ muziek afspelen via radio. Spanbanden aanwezig als je extra grote meubels moet vervoeren.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Fransje

Geverifieerde gebruikerLid sinds 1 okt. 2018

Verhuurder

Mijn naam is Fransje en ik heb een eigen bedrijf genaamd TOPSHIT vintage. In dit bedrijf koop en verkoop ik vintage kleding in Amsterdam. Daarom heb ik in 2013 een Volkswagen Caddy aangeschaft genoemd 'het Monster' waarmee ik het land doorscheur op zoek naar de beste vintage items. De caddy is een bedrijfsauto. In 2015 heb ik de caddy omgebouwd tot campertje. In de zomer rijd ik er dus vaak mee door Europa met mijn teckel Hans. Hij rijd als een trein met z'n TDI Motor. Mijn caddy staat voor mijn vrijheid is dus mijn alles. Tegelijkertijd is het zonde als hij niet word gebruikt wanneer ik hem niet nodig heb! Je kan er ontzettend veel mee laden en lossen wat heel handig is voor verhuizen, spullen ophalen bij Ikea (don't we all) of wat dan ook waarbij laadplek nodig is. Er past ook een fiets in! Laadbak= 180cm lang. Als je VW Caddy googled zie je alle exacte maten. Echt grote items zoals een kingsize bed of mega bank gaat niet passen. Dan moet je een maatje groter hebben. extra bij inbegrepen: Spanbanden, zijdeur die ook open kan, airco, verwarming, goede speakers met connectie voor telefoon, dierenvelletje voor een comfortabele zit.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd31x

21 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Ferry 26 aug. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Top wagen! En fijne communicatie!

Lea 18 aug. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Fransje’s car was perfect and she was super easy to communicate with. I recommend +++

Tomasz 8 jul. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Top

Catalin 6 jul. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Djillali 6 jul. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Top!

Kia Picanto

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Kangoo Express

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Hyundai i20

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Adam

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)