Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Volkswagen Caddy van Fransje

(*) (*) (*) (*) (*) 58 beoordelingen Amsterdam 88x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Fransje

Verhuurder

Over de auto

Mijn naam is Fransje en ik heb een eigen bedrijf genaamd TOPSHIT vintage. In dit bedrijf koop en verkoop ik vintage kleding in Amsterdam. Daarom heb ik in 2013 een Volkswagen Caddy aangeschaft genoemd 'het Monster' waarmee ik het land doorscheur op zoek naar de beste items. De caddy is een bedrijfsauto. In 2015 heb ik de caddy omgebouwd tot campertje. In de zomer rijd ik er dus vaak mee door Europa met mijn teckel Hans. Het bed zit er alleen in als ik reis. Normaliter is het een lege laadbak. Mijn caddy staat voor mijn vrijheid is dus mijn alles. Tegelijkertijd is het zonde als hij niet word gebruikt wanneer ik weg ben. Je kan er ontzettend veel mee laden en lossen wat heel handig is voor verhuizen, spullen ophalen bij Ikea (ik noem maar wat) of wat dan ook waarbij veel laadplek nodig is. afmetingen Caddy: Volkswagen Caddy | Lengte laadruimte 1781 mm Breedte laadruimte 1552 mm Hoogte laadruimte 1244 mm

Handig om te weten
Diesel
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 2009
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

camper mogelijkheid + navigatie voor eigen telefoon aanwezig. Ook kan je eigen spotify/ muziek afspelen via radio. Spanbanden aanwezig als je extra grote meubels moet vervoeren.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Fransje

Geverifieerde gebruikerLid sinds 1 okt. 2018

Verhuurder

Mijn naam is Fransje en ik heb een eigen bedrijf genaamd TOPSHIT vintage. In dit bedrijf koop en verkoop ik vintage kleding in Amsterdam. Daarom heb ik in 2013 een Volkswagen Caddy aangeschaft genoemd 'het Monster' waarmee ik het land doorscheur op zoek naar de beste vintage items. De caddy is een bedrijfsauto. In 2015 heb ik de caddy omgebouwd tot campertje. In de zomer rijd ik er dus vaak mee door Europa met mijn teckel Hans. Hij rijd als een trein met z'n TDI Motor. Mijn caddy staat voor mijn vrijheid is dus mijn alles. Tegelijkertijd is het zonde als hij niet word gebruikt wanneer ik hem niet nodig heb! Je kan er ontzettend veel mee laden en lossen wat heel handig is voor verhuizen, spullen ophalen bij Ikea (don't we all) of wat dan ook waarbij laadplek nodig is. Er past ook een fiets in! Laadbak= 180cm lang. Als je VW Caddy googled zie je alle exacte maten. Echt grote items zoals een kingsize bed of mega bank gaat niet passen. Dan moet je een maatje groter hebben. extra bij inbegrepen: Spanbanden, zijdeur die ook open kan, airco, verwarming, goede speakers met connectie voor telefoon, dierenvelletje voor een comfortabele zit.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd88x

58 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Bartosz 4 feb. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Great experience, we would love to rent this car again. Fransje is a really great person, highly recommended!!

Andre 15 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
perfect Rental experience. super easy process and amazing host

GUILLEM 15 jan. 2021

(*) (*) (*) ( ) ( )
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Dirk Jan 26 dec. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
prima ervaring met de Caddy van Fransje. er kan voldiende in en is weer goedkoper en makkelijker te rijden dan een busje. kan het iedereen aanbevelen.

Metin 14 dec. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Seat Ibiza

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Hyundai I10

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot 108

€ 32,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Hyundai i20

€ 35,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)