Triumph Spitfire van Margriet

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
12 beoordelingen Bruchem 15x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Margriet

Verhuurder

Over de auto

De Triumph Spitfire TC1500 is een prachtige oldtimer. Graag verhuur ik deze betrouwbare oldtimer voor jouw trouwdag, oldtimertour of dagje weg. De auto is een back to basic ervaring. Een ruwe diamant waar je heerlijk mee kunt touren in ons rivierengebied of misschien meer bij jou in de buurt. Afgelopen jaren is de auto op Terschelling geweest en naar de Ardennen afgereden. Het is dus niet snel te gek! Het is een pracht van een auto, waar je ongetwijfeld veel plezier aan zult beleven. Je kunt bij ons heerlijk in het rivierengebied rondtoeren. Speciaal voor jou heb ik hiervoor een leuke route uitgestippeld over dijkjes, polderwegen en langs prachtige natuurgebieden. De auto is april 2023 motorisch en technisch nagekeken. Hij is opnieuw afgesteld en rijd weer als een zonnetje. We verhuren bij voorkeur niet op zondag maar het is wel mogelijk. Onze voorkeur is dan op zaterdag ophalen en zondag retour. In overleg staan we er wel open voor! Je krijgt de auto mee zoals hij in de stalling staat. Voor speciale gelegenheden is wassen en poetsen misschien fijn. Daar vraag ik € 50,- extra voor op de dag af te rekenen. Houdt er rekening mee dat je een old lady meeneemt op je trip. Voorzichtig rijden en ermee omgaan is nodig. Eventuele schade door gebruik (dus geen ongevalschade) ben je ook voor aansprakelijk. Overigens is er nog nooit iets voorgevallen! Je mag de auto ook direct gebruiken zonder SnappCar. Neem hiervoor rechtstreeks contact op via whatsapp: 0612620722

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 1978
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Picknickmand, routekaarten

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Margriet

Geverifieerde gebruikerLid sinds 24 mei 2020

Verhuurder

Hoi wij zijn Margriet en Martin. Samen hebben we een Triumph Spitfire 1500TC uit 1978. Een heerlijke auto om in te toeren over de dijken bij ons in het rivierengebied.

Auto verhuurd15x

12 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Bart 25 jun. 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Mooie auto en vriendelijke man!

Vera Wildenbeest 12 jun. 2023

(*) (*) (*) ( ) ( ) (*) (*) (*) ( ) ( )
Hele toffe auto, maar ik zou m vooral aanraden bij mensen die al wat ervaring hebben met rijden in wat oudere auto’s. Je moet echt wennen aan het schakelen en de auto startte een aantal keer niet dus moesten we m duwen. Uiteindelijk een hele fijne dag gehad en het heeft natuurlijk echt charme om te rijden in deze mooie auto!

Koen 25 aug. 2022

(*) (*) ( ) ( ) ( ) (*) (*) ( ) ( ) ( )
dit was geen goede ervaring. bij de minimale overdracht meldt de verhuurder dat de richtingaanwijzerbediening ontbreekt. ok... eenmaal onderweg blijken ook de claxon en de handrem niet te werken. aan het einde van de rit ga ik toch eens onder de motorkap kijken, omdat de olielucht ondraaglijk is. de onderkant van de motorkap is bedekt met oude en verse olie, wat een ondraaglijke olielucht de auto instuwt.  Bij terugkomst beweert de verkoopster dat de auto  voorheen geen olie lekte. opmerkingen over defecten werden terzijde geschoven. zowel auto als afhandeling teleurstellend.

Persly 16 aug. 2022

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
heel fijne verhuurder, super leuke dag gehad in deze top auto.

M.E.W. 30 jul. 2022

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst