Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Triumph Spitfire van Omke J

(*) (*) (*) (*) ( ) 5 beoordelingen Het Harde 10x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Omke J

Verhuurder

Over de auto

Deze spit met 55000 km op de teller is een ideale auto voor een zomers dagje uit of een speciale gelegenheid zoals bij een huwelijk. Het rijden in een oldtimer cabrio is belevenis op zich. Neem gerust contact op voor vragen. De auto is dit voorjaar hersteld en rijdt weer prima. Ik verhuur de auto niet voor rally's

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
2 zitplaatsen
Bouwjaar 1977
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Omke J

Geverifieerde gebruikerLid sinds 31 mei 2015

Verhuurder

Auto verhuurd10x

5 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) ( )

Sjouke 27 aug. 2018

(*) (*) ( ) ( ) ( )
Mooie auto en een zeer vriendelijke verhuurder, alleen waren er helaas wel wat belangrijke mankementen aan de auto qua veiligheid. Bovendien hebben we meerdere keren een brandstofklep storing onderweg gehad, waardoor de auto afsloeg en niet meer te starten was. De auto zou op korte termijn een algehele renovatie krijgen volgens de verhuurder. Ondanks alles was het een mooie ervaring deze auto te rijden.

Jakob 30 jul. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
uitstekend contact, verhuurder zeer geduldig en bereid mee te denken. Auto was in een zeer goede staat, hebben er erg veel plezier van gehad!

Rik 19 mrt. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Aanrader ! Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door de eigenaar. De auto ziet er puntgaaf uit en rijdt als een zonnetje. Wij hebben een geweldige dag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jaco 20 aug. 2017

(*) (*) (*) (*) (*)
Het huren van de Spitfire was voor ons een prettige ervaring. De auto heeft een paar kleine mankementjes, wat ook wel te verwachten is van een auto op leeftijd. Hij reed verder prima, we hebben geen problemen gehad. De eigenaar was erg flexibel wat betreft ophaal- en inlevertijden.

Arjan 17 mei 2016

(*) ( ) ( ) ( ) ( )
Een dag deze Spitfire huren is een hele belevening. Verwacht echter niet dat de auto in concours staat is. De eigenaar gaf aan dat er nog een aantal dingen aan moeten gebeuren. Aandacht verdienen in ieder geval ook de remmen (bij sterk remmen trekt de auto merkbaar naar rechts). De eigenaar is erg aardig in de omgang.