Toyota Yaris van Sander

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 beoordelingen Hoevelaken 0x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Sander

Verhuurder

Over de auto

Deze Yaris uit 2001 heeft al ruim 250.000 kilometers op de teller. Dit gecombineerd met de betrouwbaarheid van Toyota maakt het tot een soepele, veilige en zuinige auto waar we al jaren veel plezier van hebben. Sinds onze gezinsuitbreiding hebben we een tweede, grotere gezinsauto gekocht, waardoor de Yaris nu vaak stil staat. Dat is dan ook de reden dat we hem verhuren. Met vijf zitplaatsen kun je gezellig met meerdere mensen op pad. De compacte kofferbak geeft ruimte voor bijvoorbeeld boodschappen of een cadeau op weg naar een fuif. Met het ingebouwde jack-kabeltje van 3,5 mm kun je je telefoon erop aansluiten. Reuzehandig om je eigen muziek en/of navigatie over de autospeakers te horen. Al met al een perfecte kleine auto voor korte en middellange ritjes. We houden de kalender dagelijks bij en kunnen de auto op zeer korte termijn beschikbaar stellen. (Extra aanwezig: gevarendriehoek, veiligheidshesje, paraplu, desinfecterende gel, audio-kabeltje 3,5mm) PS: Met de bruiloftsfranje aan de antenne vind je de Yaris snel terug op een volle parkeerplaats :-)

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2001
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Audio-kabeltje jack 3,5 mm om eigen telefoon of Ipad op aan te sluiten. 4-seizoensbanden. Gevarendriehoek. Veiligheidshesjes. Paraplu. Desinfecterende gel.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Sander

Geverifieerde gebruikerLid sinds 18 jul. 2020

Verhuurder

Onze tweede auto is reuze handig sinds we gezinsuitbreiding hebben gekregen. Maar de Yaris staat nu dus wel voornamelijk te wachten op een ritje. Waarom iemand anders er niet mee helpen door hem te verhuren.. :-)

Auto verhuurd0x

0 beoordelingen

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Peugeot 108

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Toyota Prius

€ 35,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Polo

€ 30,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Seat Mii

€ 30,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )