Toyota Starlet van Frans

(*) (*) (*) (*) (*) 4 beoordelingen Macharen 6x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Frans

Verhuurder

Over de auto

Hoi! Ik verhuur mijn oerdegelijke Toyota Starlet. De Starlet uit deze periode staat erom bekend zuinig, goedkoop en oerdegelijk te zijn! Ze rijden ook nog eens super. Je merkt niets van het feit dat deze auto al een dagje ouder is en hij ziet er dan ook nog strak uit. De auto wordt erg goed onderhouden en recent zijn de volgende zaken nog vervangen: - Nieuwe vering/schokbrekers rondom - Nieuwe (brembo schijven en blokken) rondom - Toyota Glanza stoelen, deze zitten veel fijner dan de originele stoelen. Reizen naar het buitenland zijn mogelijk in overleg, dit geldt tevens voor het vervoer van huisdieren (doorgaans is los vervoer niet mogelijk, maar wel in een bench / speciale tas etc.)

Handig om te weten
Benzine
Handmatig
4 zitplaatsen
Bouwjaar 1997
100 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Er zit een nieuwe radio in deze auto met een usb-aansluiting. Je kan hiermee je smartphone opladen en muziek afspelen via je smartphone. Je dient dan wel je eigen usb-kabel mee te nemen, houd daar dus rekening mee.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Frans

Geverifieerde gebruikerLid sinds 19 okt. 2016

Verhuurder

Ik woon in het mooie, rustige dorp Macharen net buiten Oss en verhuur mijn Toyota Starlet. Doordat ik in de ict werk, gebruik ik de auto vrijwel niet. Het is zonde om zo'n oerdegelijke auto, die nog vele honderdduizenden kilometers mee kan, stil te laten staan. De auto wordt erg goed onderhouden en recent zijn de volgende zaken nog vervangen: - Nieuwe vering/schokbrekers rondom - Nieuwe (brembo schijven en blokken) rondom - Toyota Glanza stoelen, deze zitten veel fijner dan de originele stoelen. De auto heeft winterbanden en een groene sticker i.v.m. Duitsland e.d.. Voor verhuur-gerelateerde zaken ben ik altijd telefonisch bereikbaar op 06-26935059. Neem bij vragen dus gerust contact op! Tijdens werktijden gelieve contact op te nemen via de Whatsapp.

Auto verhuurd6x

4 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Bert 15 jan. 2017

(*) (*) (*) (*) (*)
flexibel

Bert 15 jan. 2017

(*) (*) (*) (*) (*)
flexibel

Hélène 6 dec. 2016

(*) (*) (*) (*) ( )
Ik vond dat de verhuurder vlug reageerde en alles netjes afhandelde. Een fijne auto. Aangezien ik naar Duitsland ging heeft hij me goed geholpen met allerlei voorzorgsmaatregelen. Daarom een super weekend gehad.

Alessandro 21 nov. 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
The car was perfect, in great conditions and easy to drive. It consumes very little gas and it even has bluetooth and aux connections. Frans was very kind and flexible to our needs. Highly recommend.