Toyota MR 2 from Marvin

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
1 reviews Badhoevedorp 1x rented out Owner

Rental by Marvin

Owner

About the car

Een echte tour wagen om lekker erop uit te gaan. Met de motor achterin, een perfecte gewichtsverdeling, het vermogen op de achterwielen, betrouwbaar en zuinig. Deze Toyota MR2, Midship Runabout ZZW30 zie je niet veel op de weg en zorgt ook voor de vele leuke gesprekken en duimpjes tijdens het rijden. De auto is van allerlei gemakken voorzien, zoals Apple CarPlay, GPS Dashcam en Airco. Let er wel op dat de auto weinig bagageruimte heeft. Harde koffers zijn lastiger mee te nemen, maar er kan er eventueel 1 op het bagagerek achter. Een weekend koffer past makkelijk in de frunk en achter de stoelen passen ook prima 2 weekend tassen. Als autoliefhebber heb ik deze cabrio aangeschaft toen wij vanuit het Amsterdam centrum naar Badhoevedorp zijn verhuisd. Bij ons huis kan je je auto zeer makkelijk en gratis parkeren tijdens de huur periode. De auto ligt laag en heeft ook de nodige upgrades, zoals Mishimoto onderdelen, nieuwe schijfremmen en blokken van Stoptech. De auto is te huren met hardtop of zonder hardtop. De softtop werkt handmatig en is makkelijk open en dicht te doen.

Good to know
Petrol
Manual
2 seats
Year of manufacture 2001
150 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

-Apple Carplay -Bagagerek achterop -Limited split differential -Mishimoto radiator -Stoptech brake kit -Lichtgewicht Team Dynamics velgen originele set Lotus Elise wielen -2 bekerhouders -Originele Zilveren hardtop -etc

Car location

Hi, I am Marvin

Verified userMember since Jun 22, 2020

Owner

Ik run een evenementen activatie buro in Amsterdam. Daarnaast werk ik direct voor klanten om merken op te bouwen en groot te maken.

Rented out2x

1 reviews

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Carlos Jun 26, 2023

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Peugeot 5008

€ 80,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

BMW 1-serie

€ 63,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volvo XC70

€ 59,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

Mercedes-Benz Sprinter

€ 90,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )