Toyota IQ from Igor

(*) (*) (*) (*) (*) 2 reviews Almere 3x rented out Owner

Rental by Igor

Owner

About the car

De Toyota IQ is mijn stadsautootje. Dagelijks rijd ik zelf lange afstanden in een fijne andere auto. Om dit kleintje actief te houden bied ik hem aan op SnappCar tegen een zeer vriendelijke prijs. Zelf gebruik ik de IQ met name voor korte stadsritjes. Maar begrijp mij niet verkeerd, hij kan ook prima langere afstanden afleggen! De IQ is zeer zuinig (ongeveer 1 op 20), waarschijnlijk een van de meest zuinigste benzine auto's! Erg fijn met de huidige literprijs.. Daarnaast is het een automaat. D = drive, R = achteruit, P = parkeren. De S en B evenals de knop 'shift lock' hoeft u niet te gebruiken. Bij het uitzetten van de auto, altijd in P. Daarnaast bij het draaien van de startsleutel als je hem uitzet, de laatste slag naar links de sleutel iets indrukken. Je zou het niet zeggen maar de IQ mag in theorie 4 personen vervoeren! Dit zou ik absoluut afraden, in de praktijk echter zit je alleen voor prima en is het kleine achterbankje alleen geschikt bijv kleine kinderen of een diertje. Dit bankje is neer te klappen voor een grotere kofferbak, mocht u met 2 personen op stap gaan voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Er is een magneet houder en klem houder aanwezig voor uw telefoon. Helaas geen Bluetooth (aux wel aanwezig maar werkt momenteel niet, wordt op korte temijn gemaakt). Misschien wel zo veilig, dan kunt u alle aandacht op de weg houden. Radio heeft is uiteraard aanwezig. De kalender wordt dagelijks bijgehouden en direct boeken is mogelijk. Regels: Rookvrije auto. De auto heeft bij vertrek altijd een volle tank, deze ook weer vol inleveren. Tijdens de huurperiode mag de auto best vies worden, bij het inleveren graag terug schoon neerzetten, dat maakt het voor de volgende huurder wel zo prettig. Het niet naleven hiervan brengt kosten met zich mee, zie het SnappCar beleid. LOCATIE: Lieven de Keystraat 32, almere. Er is nog geen keyless systeem aanwezig (komt eraan), dus de sleutels worden bij mij opgehaald en ingeleverd. Stuur een berichtje voor meer info. Geniet van de rit in deze fijne dwerg!

Good to know
Petrol
Automatic
4 seats
Year of manufacture 2012
200 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Automatische Transmissie Als u Google Maps op uw telefoon heeft staan heeft u prima navigatie vanwege de aanwezigheid van telefoonhouder

Car location

Hi, I am Igor

Verified userMember since Jul 8, 2016

Owner

Woonachtig in Almere, werkzaam door heel Nederland. Ik bezit 2 auto's, mijn dagelijkse zakelijke auto, een Alfa Romeo Stelvio en een Toyota IQ. De Toyota heb ik voor kleine korte stadritjes, en als betrouwbare back up. De Toyota staat regelmatig stil, om deze rijdende te houden bied ik hem graag aan via SnappCar.

Rented out2x

2 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

Adriaan Sep 25, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Satya Jul 23, 2022

(*) (*) (*) (*) (*)
The car is a Cute Little beast. Great Driving experience and great owner. Economical car. Car is giving 18-20km/l and as it is automatic transmission it was smooth. It's comfortable for 2 adults and a kid if you are doing a day trip. Go for it.

Volkswagen Up!

€ 27,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Suzuki Alto

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Grand Modus

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Chevrolet Spark

€ 25,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)