Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Toyota Corolla van Emre

(*) (*) (*) (*) (*) 1 beoordelingen Zaandam 1x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Emre

Verhuurder

Over de auto

Vanwege twee auto’s (diesels) is deze overbodig en wil ik mensen helpen die hem harder nodig hebben dan wij! Top auto rijdt zeer comfortabel. Schakelt en remt naar behoren. Er is amper 90.000 km met de auto gereden, de auto ruikt nog nieuw! Vanwege de Automaat geen stress meer in de stad of in de file’s. I.c.m. een dieselmotor (1.4 turbo) rij je super zuinig en lekker relaxed op de koppel! Verbruik 1/18 (normaal rijgedrag) Dieselprijs: 1,22 per liter Zeer goedkoop Buitenland is toegestaan in overleg Ik kan je ook ophalen/auto brengen in overleg.

Handig om te weten
Diesel
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2006
300 vrije KM's per dag *

* Bij het huren van deze auto krijg je 300 vrije kilometers per dag (excl. brandstof). Voor elke km die je meer rijdt betaal je € 0,25 per km. (excl. fee)

Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Stoelverwarming

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Emre

Geverifieerde gebruikerLid sinds 7 mei 2016

Verhuurder

Hi, ik ben een ondernemer die zich bewust is geworden dat je een auto geen 365 dagen nodig hebt. Vandaar dat ik mijn auto wil delen

Auto verhuurd1x

1 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

René 9 feb. 2019

Emre is een vriendelijke jongeman, behulpzaam en heel gemakkelijk in de omgang. Beleefd, en ik kreeg bij binnenkomst al meteen een kop koffie aangeboden. De auto is meer dan prima, en met nog geen 90 duizend kilometer op de teller rijdt ie als een zonnetje. Een automaat en een diesel, waarmee je bij normaal rijgedrag eenvoudig 1 op 18 haalt. Mocht ik weer eens zo'n dieseltje nodig hebben, dan huur ik 'm graag opnieuw bij deze prettige verhuurder.

BMW 1-serie

€ 50,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Volkswagen Transporter

€ 50,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault 5

€ 35,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Ford Focus Wagon

€ 37,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)