Toyota C-Hr from Esmée Uneputty

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 0 reviews Hilversum 0x rented out Owner

Rental by Esmée Uneputty

Owner

About the car

Op zoek naar sportief en luxe? Dan ben je aan het goede adres! Deze nieuwe keyless entry hybride beauty uit 2020 gebruik ik zelf ook privé. Deze zuinige auto bezit alles wat je nodig hebt voor een veilige en comfortabel rit op de weg waarin je van alle gemakken voorzien bent. Deze auto biedt een luxe sensatie in combinatie met een super sportief uiterlijk. De auto is aangedreven door een elektromotor en benzinemotor. Een laadpaal is daarom niet nodig en tank je gewoon met benzine. Huurders onder de 25 jaar graag in overleg. Wat ik namelijk belangrijk vind is niet alleen je rij ervaring maar vooral een zekere integriteit en verantwoordelijke houding op de weg.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2020
150 free KM's per day
+ KM € 0,15 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

Keyless entry, 18-inch lichtmetalen velgen, parkeersensor, climate cruise control, stoel- en stuurverwarming, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, climate control, achteruitrij camera, ingebouwd navigatiesysteem, bluetooth en oplaadpunt voor je telefoon, dodehoek detector.

Car location

Hi, I am Esmée Uneputty

Verified userMember since Aug 26, 2015

Owner

Ik ben Esmée Uneputty en ik woon in Hilversum. Moeder van een kat. Ik hou daarnaast enorm van muziek maken. Met mooi weer ga ik graag de weg op met mijn vriendin en vinden we het leuk om plaatsjes te bezoeken en gewoon van het leven te genieten!

Rented out0x

0 reviews

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Jeep Wrangler

€ 100,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)

Tesla Model 3

€ 125,00 per day

( ) ( ) ( ) ( ) ( )