Tesla Model S van Daniel

(*) (*) (*) (*) (*) 13 beoordelingen Rotterdam 16x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Daniel

Verhuurder

Over de auto

Deze Tesla is altijd schoon als je hem meekrijgt. Goed voor 350km op een volle accu. Een ritje naar familie of gewoon een rondje zonder gebrom rijden door Europa. 5 personen kunnen er maximaal in. Ook een idee om te huren voor enkele dagen om zo te kunnen beoordelen of elektrisch rijden wat is voor u en uw familie. Natuurlijk ook een mooie auto voor een trouwerij. En omdat ik hem altijd was voordat hij meegaat is hij netjes voor de foto met u en uw familie. Delen=toekomst.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2014
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Zorg voor een ingevuld profiel en een goede uitleg waarom u de auto wilt lenen. Bereik is 350Km, Kan u rustig met 90Km/h rijden dan heeft u een bereik als u weggaat van 500Km. U kunt onbeperkt en gratis laden bij de superladers van Tesla. Er is een laadpas aanwezig als u wilt bijladen onderweg of op uw bestemming. Kost 6ct/km. Niet geschikt voor verhuizingen! Kinderzitjes optioneel €5/dg. Spotify onbeperkt aanwezig in de auto voor het luisteren naar alle muziek die online beschikbaar is.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Daniel

Geverifieerde gebruikerLid sinds 20 jul. 2014

Verhuurder

Auto's delen, duurzaamheid, groene energie, winddelen, zonnepanelen(delen), laadpalen, Peerby, warmtepomp, Blablacar, plasticsoup, de verborgen impact, maar ook reizen naar Mars en techniek houden mij bezig. Zelf werk ik in de advies in duurzaamheid. Dit komt neer op het bezoeken van woningen en de bewoners onafhankelijk informeren naar wat er anders kan en hoeveel dat ongeveer moet kosten, maar dus ook wat het uitspaart in geld en Co2. De energie die nodig is voor het rijden in onze auto's compenseren wij 200%. Ook als u er mee op pad bent. Bel ook gerust op om af te stemmen, want ik kan ook mensen ophalen bij bv een station of bushalte. Meedenken staat voorop.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd27x

13 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Ronald 28 mei 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Zeer fijne ervaring gehad met de model S en de verhuurder. Daniel nam de tijd om het een en ander uit te leggen en was zeer flexibel en behulpzaam. Kan het iedereen aanbevelen!

Peter 20 jan. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Geweldige auto! Daniel zeer correct en behulpzaam. Aanrader.

Louisa 25 dec. 2019

(*) (*) (*) (*) ( )
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Robin 14 aug. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Wat een topervaring! Communicatie verliep erg soepel en fijn. Daniel deelt graag zijn enthousiasme over electrisch rijden. Heldere uitleg bij de Tesla gekregen en tips om de ervaring nog completer te maken. Zeker een aanrader! Vergeet ook zeker niet de Tesla Super charger tijdens je rit.

Mark 12 aug. 2018

(*) (*) (*) (*) (*)
Meer sterren nodig! Wat is de Tesla een fantastische auto! Stil, super krachtig, ontzettend mooi en imposant! De Tesla heeft hele hoge ogen gegooid op onze trouwdag en heeft onze.dag tot een geweldige ervaring gemaakt. Daniël heeft vooraf, tijdens en na de huurperiode heel goed en fijn meegedacht. Bij het ophalen heeft hij zelfs een eigen bestuurders profiel aangemaakt, gaaf! Waanzinnig bedankt voor de mogelijkheid en support!

Renault Master

€ 112,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)