Tesla Model 3 van Joacim

(*) (*) (*) (*) (*) 17 beoordelingen Haarlem 20x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Joacim

Verhuurder

Over de auto

GRATIS TANKEN - Yep, bij de huur van deze auto is de stroom inbegrepen. Met de laadpas laad je bij iedere laadpaal de accu weer vol. Dus trek die 80 euro voor een volle tank er vanaf en dan kost deze prachtige auto je dus echt bijna niks! De Tesla is een bijzondere auto, waarbij dingen soms net even anders werken dan je gewend bent! Rijd je hem voor het eerst, dan nemen we even de tijd voor een goeie introductie! En we hopen dat je er net zo goed mee omgaat als wij, daarom een paar extra afspraken: - max 4 personen in de auto - geen spullen vervoeren die de auto kunnen beschadigen - snelheidslimiet modus: acceleratie op chill (nog steeds zeer snel) en snelheid begrensd op 137km/h - alleen laden op straat of bij Tesla Superchargers - laden tot maximaal 90% (batterij behoud) Als je nieuw bent bij SnappCar zul je eerst contact moeten opnemen met SnappCar voor verificatie. Dat kan enkele dagen duren. Gebruikers zonder reviews kunnen de Tesla bij mij reserveren bij minimum leeftijd van 30 jaar en langer dan 5 jaar in bezit van een rijbewijs.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2019
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Joacim

Geverifieerde gebruikerLid sinds 15 feb. 2015

Verhuurder

Ha, ik ben Joacim, 35 jaar oud en woon in Haarlem. Ik geloof erg in het delen van spullen die je niet altijd nodig hebt. Zo delen we het gemak en de kosten. Die kosten zijn gebaseerd op de werkelijke kosten per kilometer, berekend met hulp van www.anwb.nl/autokosten. Wat ik ontvang voor de verhuur van mijn Tesla Model 3 is ongeveer €65,- afhankelijk van de kosten voor het opladen. Het verschil tussen wat jij betaalt en ik ontvang voor de verhuur, gaat naar Snappcar en de verzekering.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd52x

17 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Joost 17 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Vasiliki 11 jan. 2021

(*) (*) (*) (*) (*)
Excellent experience that only a Tesla car can provide 😉. Definitely we will borrow this car again from such a nice owner. Many thanks to Joacim for offering us this opportunity.

Jan Willem 12 dec. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Was helemaal top!

Catherine 6 dec. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Joacim was incredibly helpful as this was our first time with a Tesla. Easy pick up and drop off. Beautiful car

Joost 11 okt. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Joachim was een perfecte verhuurder en zijn Tesla 3 is super. Goede uitleg, vriendelijk. Echt een aanrader. Het was onze eerste ervaring met SnapCar en Joachim heeft het een uitstekende ervaring gemaakt.

Mercedes-Benz A-klasse

€ 57,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Master

€ 55,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Opel Vivaro

€ 55,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Renault Trafic

€ 55,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)