Tesla Model 3 from Ad

(*) (*) (*) (*) (*) 5 reviews Pijnacker 6x rented out Owner

Rental by Ad

Owner

About the car

Wil je ook wel eens elektrisch rijden of overweeg je om een Tesla Model 3 te kopen?✔️ Dan is het een goed plan om onze Dual Motor Tesla Model 3 (Long Range) PERFORMANCE eens uit te proberen. ✔️Stuur me gerust een bericht als je vragen hebt of de auto wilt aanvragen! ✔️0 naar 100 in 3,2 seconden ✔️Tot 500 km actieradius met een volle batterij ✔️Verbeterde stuurautomaat ✔️Performance remmen ✔️Pearl White Multi Coat (PPSW) ✔️20' grijze prestatiewielen ✔️Koolstofvezelspoiler ✔️Performance-pedalen ✔️ Gratis internet, streaming en browsen ❤️Alle laders zijn zichtbaar in de autonavigatie - als het nodig zal de auto zelf aangeven waar je volgende laadpunt is.✔️ Op langere ritten is het doorgaans 2 tot 2,5 uur rijden gevolgd door 20 minuten laden - de Tesla laders staan vrijwel altijd op plekken waar je wat kan eten of drinken. ✔️Je kunt ook gewoon aan een stopcontact laden - is traag maar ook goedkoop!✔️ Is dit de eerste keer dat je een Tesla rijdt dan leg ik je alles uit voordat je wegrijdt. ✔️De auto rijdt als een “automaat” – het helpt dus als je daar ervaring mee hebt. ✔️De auto heeft Autopilot en is daardoor op de snelweg heel relaxed te gebruiken. ✔️De auto stuurt zelf binnen de lijnen en remt zo nodig voor auto’s die voor je rijden.✔️ De auto heeft geen Volledig Zelfrijdende Besturing (FSD). ✔️Dat betekent dat je niet semi-automatisch van rijbaan kunt wisselen en er geen auto-park mogelijk is.✔️ Als dit je eerste Snappcar-boeking is, hou dan rekening met het volgende.✔️ Neem direct na registratie contact met Snappcar op, want Snappcar wil extra informatie van je omdat je nieuw bent en meteen een duurdere auto wil huren. ✔️Dit kan tot enkele dagen in beslag nemen. ✔️Als je de auto huurt ga je akkoord met het volgende: ✔️Je kan zonder pas laden bij alle Tesla Superchargers in Europa.✔️ Op het scherm in de auto zie je de kosten. ✔️Achteraf rekenen we onderling de kosten af.

Good to know
Electric / Hybrid
Automatic
5 seats
Year of manufacture 2019
150 free KM's per day
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kids
Smoking
Going abroad
Pets
Accessories
Airconditioning
Navigation
Leather seats
Tow bar
Winter tires
Roofbox
Other accessories

No other accessories

Car location

Hi, I am Ad

Verified userMember since Aug 15, 2022

Owner

Zelf rij ik al jaren volledig elektrisch, maar om ook voor anderen zo duurzaam mogelijk te rijden heb ik een aantal auto’s als deelauto ingezet. Dat zijn een Tesla model 3 long rang, Opel Astra station met trekhaak, Fiat Doblo lang met trekhaak, Toyota Yaris automaat en een Kia Picanto. Dus voor elk wat wils en verschillende prijsklassen. Daarnaast doe ik veel aan vrijwilligers werk en voor goede doelen. https://www.tourforlife.nl/ad-van-winden-tour-for-life-2023

Response rate93 %
Rented out261x

5 reviews

(*) (*) (*) (*) (*)

J.a Dec 3, 2023

(*) (*) (*) (*) ( )
The user only left a rating

Bart Nov 25, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
The user only left a rating

Theo Nov 6, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Een heel sympathieke en vriendelijke man waarmee ik prettige afspraken kon maken betreffende de huur van de auto. Bovendien hebben we ook gezellig gekletst. De Tesla is ook heerlijk om in te rijden, vooral tijdens lange ritten op de snelweg is de Autopilot erg prettig.

Arjan Oct 15, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Geweldige 2e ervaring

Arjan Oct 9, 2023

(*) (*) (*) (*) (*)
Top performance

Tesla Model 3

€ 90,00 per day

(*) (*) (*) (*) (*)