Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Tesla Model S van Pieter

(*) (*) (*) (*) (*) 3 beoordelingen Almere 3x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Pieter

Verhuurder

Over de auto

Onze auto is lastminute en ook voor langere tijd beschikbaar. Wil je hem langer huren, dan kunnen de voorwaarden worden aangepast. Ervaar de toekomst in onze Tesla! Heerlijk rijdende auto. Neem hem mee met een volle accu en vul hem gratis bij alle Tesla Superchargers. Voorzien van alle luxe als internet, spotify, verwarmde stoelen en extra veel bagageruimte in de achterbak maar nog eens zoveel in de voorbak. Dit is een echte kilometervreter. Bij aanvang zit er tussen de 300 en 350 km in de batterij. Afhankelijk van je rijgedrag kan je veel meer of minder km rijden natuurlijk. Wil je iemand verassen, wil je de toekomst ervaren, neem dan eens onze Tesla mee. Verhuur bij voorkeur meer dan 1 dag. Toch 1 dag huren? Dit kost 25 euro extra. € 20,00 korting op je eerste SnappCar boeking! Auto nodig? Met mijn persoonlijke kortingscode huur je een auto met € 20,00 korting https://snappcar.nl/referral/189994?utm_source=referral&utm_medium=ios of gebruik bij het betalen: ACFCF5 Let op: vanwege de prijsklasse van de auto kan het zijn dat Snappcar aanvullende vragen heeft en je de auto niet direct kan boeken. Dit kan na het beantwoorden van de vragen doorgaans na 1 dag. Er zit een begrenzer op de auto (max 145) Laat me vooraf weten als deze er af moet. Laden bij Tesla superchargers en Tesla destination chargers is gratis. Er zit ook een thuislader bij voor op het stopcontact. Publiek laden kost 10 euro per 100 geladen km. Dit wordt ook gerekend voor het verschil in batterij tussen vertrek en aankomst. Deze kosten kunnen cash of middels betaalverzoek worden betaald.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2014
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Pieter

Geverifieerde gebruikerLid sinds 12 jun. 2016

Verhuurder

Hoi, ik ben Pieter. Ik ben gek op innovatie en vernieuwing. Tesla en Snappcar passen daar prima in wat mij betreft. We delen graag de auto's die vaak en ook lastminute beschikbaar zijn. Heb je vragen of verzoeken, laat het me dan weten dan hou ik er rekening mee. Wil je wat meer over ons weten? Check dan de Snappcar blog op: https://blog.snappcar.nl/2018/11/26/snappstory-pieter/amp/ € 20,00 korting op je eerste SnappCar boeking! Met mijn persoonlijke kortingscode huur je een auto met € 20,00 korting https://snappcar.nl/referral/189994?utm_source=referral&utm_medium=ios of gebruik ACFCF5 bij het betalen

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd65x
Reactietijd Minder dan 1 uur

3 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Reginald 31 aug. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
geweldig!

Cedric 23 aug. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Patrick 20 aug. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
De Tesla was voor ons als een kers op de taart, wat een wagen! Super schoon, rijd heerlijk en een top kerel van een verhuurder. Bedankt Pieter!

Tesla Model S

€ 137,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Citroen

€ 100,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Jaguar 420

€ 150,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)