Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Tesla Model S van Marko

(*) (*) (*) (*) (*) 2 beoordelingen Peize 4x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Marko

Verhuurder

Over de auto

Vlakbij de stad Groningen: volledig elektrische witte Tesla Model S 90D waarmee je zeer comfortabel en probleemloos door heel Europe komt. Teven gratis laden bij de Tesla super chargers in Nederland en verder heel Europa. Interieur van prachtig zwart leer. Grote kofferbak en ruimte voor maximaal 5 personen. Achterruiten mooi donker getint. Geen hybride of een EV zonder actieradius waarmee je uren bij Fastnet staat! Op de snelweg kan de auto op de automatische piloot. * Geen ‘brandstof’ kosten bij gebruik Tesla Supercharger. * Boetes gedurende de Snappcarperiode zijn voor de berijder. * Buitenland rijden? Regel dat via Snappcar geef het tijdig aan. * Overleg aub met mij over de ophaal- en inlevertijden. Zodat het is af te stemmen met mijn werktijden.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2016
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,15 per extra km (excl. fee)
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

100% elektrisch

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Marko

Geverifieerde gebruikerLid sinds 24 jul. 2019

Verhuurder

Fietsen, klussen, EV, Energie, Zeilen

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd4x

2 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Süleyman 27 okt. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Afgelopen weekend de Tesla model S mogen lenen van Marko... wat een SUPER ervaring! Zeker een aanrader, Marko heeft veel geholpen en veel tips gegeven. Al met al een fantastisch weekend achter de rug. Bedankt Marko!

Danny 4 aug. 2019

(*) (*) (*) (*) (*)
Vandaag een topdag gehad in de Tesla van Marko. De communicatie vooraf was vlot en duidelijk. ‘S morgens de auto opgehaald en een goede uitleg gekregen. Aansluitend samen een kort blokje om geweest om vervolgens op pad te kunnen gaan. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Marko en wellicht tot de volgende keer. Groet Danny