Helaas is deze auto momenteel niet beschikbaar om te boeken.

Tesla Model S van Daniel

(*) (*) (*) (*) (*) 20 beoordelingen Rotterdam 24x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Daniel

Verhuurder

Over de auto

Deze Tesla is altijd schoon als je hem meekrijgt. Goed voor 350km op een volle accu. Een ritje naar familie of gewoon een rondje zonder gebrom rijden door Europa. 5 personen kunnen er maximaal in. Ook een idee om te huren voor enkele dagen om zo te kunnen beoordelen of elektrisch rijden wat is voor u en uw familie. Natuurlijk ook een mooie auto voor een trouwerij. En omdat ik hem altijd was voordat hij meegaat is hij netjes voor de foto met u en uw familie. Delen=toekomst.

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2014
300 vrije KM's per dag
+ KM € 0,25 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Zorg voor een ingevuld profiel en een goede uitleg waarom u de auto wilt lenen. Bereik is 350Km, Kan u rustig met 90Km/h rijden dan heeft u een bereik als u weggaat van 500Km. U kunt onbeperkt en gratis laden bij de superladers van Tesla. Er is een laadpas aanwezig als u wilt bijladen onderweg of op uw bestemming. Kost 6ct/km. Niet geschikt voor verhuizingen! Kinderzitjes optioneel €5/dg. Spotify onbeperkt aanwezig in de auto voor het luisteren naar alle muziek die online beschikbaar is.

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Daniel

Geverifieerde gebruikerLid sinds 20 jul. 2014

Verhuurder

Auto's delen, duurzaamheid, groene energie, winddelen, zonnepanelen(delen), laadpalen, Peerby, warmtepomp, Blablacar, plasticsoup, de verborgen impact, maar ook reizen naar Mars en techniek houden mij bezig. Zelf werk ik in de advies in duurzaamheid. Dit komt neer op het bezoeken van woningen en de bewoners onafhankelijk informeren naar wat er anders kan en hoeveel dat ongeveer moet kosten, maar dus ook wat het uitspaart in geld en Co2. De energie die nodig is voor het rijden in onze auto's compenseren wij 200%. Ook als u er mee op pad bent. Bel ook gerust op om af te stemmen, want ik kan ook mensen ophalen bij bv een station of bushalte. Meedenken staat voorop.

Reactiepercentage100 %
Auto verhuurd35x
Reactietijd 2 Uur

20 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Leendert Jan 27 sep. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Daniel is enthousiast over zijn auto en deelt graag informatie. Nuttige en leuke weetjes. Je gaat zo goed voorbereid op pad. Ook onderweg staat Daniel paraat om behulpzaam te zijn. Mede dankzij hem had ik een super vader en ziin dag.

Robert 17 aug. 2020

(*) (*) ( ) ( ) ( )
Tekst: Met de kennis van nu.... Een mooie auto en een vriendelijke verhuurder. Met dat gevoel liep ik weg na de check-out. Nog even een babbeltje gemaakt over zijn andere auto (ook een Tesla) en ik kon tevreden terugkijken op een weekend met deze auto, die wij hadden gehuurd voor onze bruiloft. Was alles perfect? Nee, want ik moest de auto elders ophalen, auto was niet schoon en verhuurder was te laat. Maar... het was een vriendelijke verhuurder en we maken allemaal fouten, dus geen man overboord. Tot dit punt nog steeds een aanrader. Helaas zit het venijn hem vaak in de staart. Twee uur na de check-out: “Hey Robert, er zit recht aan de zijkant wel een hele kras van achter tot voren. Heb je een idee hoe dat is ontstaan?” En dan dacht je alles netjes met elkaar afgehandeld te hebben bij de check-out. Wat geeft dit vervelende nasmaak! Kortom, wat mij betreft geen aanrader (meer).

Dion 11 aug. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Arash 3 aug. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Nick 26 jul. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
Top verhuurder zeer tevereden, alles relax uitgelegd gekrijgen voor herhaling vatbaar tot de volgende keer !

Volkswagen Crafter

€ 95,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Volkswagen Crafter

€ 75,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Renault Master

€ 112,50 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)

Peugeot Boxer

€ 100,00 per dag

(*) (*) (*) (*) (*)