Tesla Model S van Michiel

(*) (*) (*) (*) (*) 22 beoordelingen Amsterdam 55x verhuurd Verhuurder

Verhuur door Michiel

Verhuurder

Over de auto

Ervaar het comfort van elektrisch rijden! Super comfortabel, relaxed en (als je wilt..) zeer snel.. Van alle gemakken voorzien, alles automatisch, met een mega ipad als bedieningspaneel..

Handig om te weten
Elektrisch / Hybride
Automaat
5 zitplaatsen
Bouwjaar 2013
200 vrije KM's per dag
+ KM € 0,20 per extra km
Do's & Dont's
Kinderen
Roken
Buitenland
Huisdieren
Accessoires
Airconditioning
Navigatie
Lederen bekleding
Trekhaak
Winterbanden
Skibox
Overige accessoires

Geen overige accessoires

Locatie van de auto

Hoi, ik ben Michiel

Geverifieerde gebruikerLid sinds 3 dec. 2014

Verhuurder

Auto verhuurd55x

22 beoordelingen

(*) (*) (*) (*) (*)

Leonoor 30 jan. 2020

(*) (*) (*) (*) (*)
De gebruiker heeft geen tekst geplaatst

Allal 18 apr. 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
Ontzettend tevreden zijn wij met de huur van de tesla. We hadden deze gehuurd voor een bruiloft. Michiel legde alles prima en duidelijk uit. Als je wilt pronken met een mooie auto die heerlijk rijdt en supersnel is, kies dan de tesla! Er reden in de stoet een heleboel mooie auto's maar de tesla kreeg toch echt de meeste aandacht. Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏻

Henk 11 apr. 2016

(*) (*) (*) (*) (*)
Uitmuntend! Hét woord dat de ervaring met de Tesla van Michiel omschrijft. Samen met een vriend heb ik van Den Haag naar Keulen gereden. De Tesla leidt je automatisch langs de superchargers om zorgeloos op de plaats van bestemming aan te komen. We hebben de auto goed kunnen uitproberen op de Duitse Autobahn... Michiel is ontspannen, zeer prettig om mee te communiceren en bijzonder vriendelijk. Hij nam de tijd om alles van de auto toe te lichten. Hopelijk mogen we de auto nog een keer huren!

Tim 27 nov. 2015

(*) (*) (*) (*) (*)
All went smoothly and the car was amazing. Michiel was friendly and took time to explain the cars operation. Tesla shows what a 21st century car can be like SUV storage capacity, Supercar performance, Limo smoothness, Compact fuel economy. Handling is balanced, acceleration is instant and huge, highway cruising is effortless. Charging is quick and easy using Tesla Supercharger network. Only negative thing I can think of is that whatever you drive after the Tesla will seem very old-fashioned

User 20 nov. 2015

(*) (*) (*) (*) (*)
Uitstekende uitleg van Michiel, erg vriendelijk en flexibel. Geweldige rijervaring! Het optrekken en wegligging is fenomenaal, om maar niet te spreken over de technische snufjes en het grote dashboard beeldscherm. Dank Michiel voor alles!

Tesla Model X

€ 225,00 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

Tesla Model S

€ 250,00 per dag

(*) (*) (*) (*) ( )

Maserati Quattroporte

€ 197,50 per dag

( ) ( ) ( ) ( ) ( )